Μούλη: «Ξεχωριστή η κούπα μέσα στο ΣΕΦ - Σαν Πρωτάθλημα η ανατροπή στην Λεωφόρο»!

Η Ρούλα Μούλη μίλησε αποκλειστικά στο ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ και τον Ιάσονα Αλαφάκη, σχετικά με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, την υποδοχή του κόσμου αλλά και την συνέχεια της καριέρας της.

Συγχαρητήρια για την νίκη πρώτα και για την εμφάνιση.

«Ευχαριστούμε πολύ».

Πόσο πιο ξεχωριστή είναι η κατάκτηση που έγινε μέσα στο γήπεδο του Ολυμπιακού;

«Γενικά αυτή η κούπα είναι ξεχωριστή και μοναδική για εμάς, γιατί είχαμε κουραστεί πάρα πολύ μέσα στη χρονιά. Ήταν ο μεγάλος μας στόχος και ας μη το λέγαμε πάρα πολύ προς τα έξω. Σίγουρα είναι πιο ξεχωριστός ο τρόπος όταν κάνεις break στην έδρα του αντιπάλου και πανηγυρίζεις την κούπα εκεί. Αλλά όπως και να έχει, όπως είπα και πριν, η κούπα είναι μοναδική».

Στον δεύτερο τελικό, τι ειπώθηκε στο ημίχρονο, όταν είχε φτάσει η διαφορά τους 18 πόντους;

«Είχε ειπωθεί απλά ότι πρέπει να βγούμε έξω και να παίξουμε μπάσκετ γιατί επιστροφή δεν έχει, αν χάσουμε δηλαδή χάναμε το Πρωτάθλημα, οπότε είπαμε ότι πρέπει να ξυπνήσουμε και να παίξουμε όπως πρέπει για να πάρουμε το παιχνίδι».

Πανηγυρίστηκε σαν Πρωτάθλημα η νίκη από την ομάδα;

«Σχεδόν σαν Πρωτάθλημα πανηγυρίστηκε, ναι, αν και ξέραμε ότι έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι μπροστά μας αλλά για να πω την αλήθεια την ιστορία την άλλαξε το δεύτερο ημίχρονο οπότε για εμάς ήταν όλο το Πρωτάθλημα».

Μετά την κατάκτηση, στην επιστροφή, πώς ήταν η ατμόσφαιρα στην Λεωφόρο;

«Νομίζω ήταν το κάτι άλλο. Ο κόσμος το χάρηκε όπως το χαρήκαμε κι εμείς, νομίζω ήταν κάτι που περίμενε καιρό και μιας και η χρονιά ήταν και είναι τόσο δύσκολη λόγω του κορωνοϊού, που ο κόσμος δε μπορούσε να έρθει στο γήπεδο, το έκανε ακόμα πιο μοναδικό όλο αυτό, αλλά είναι νομίζω μία μέρα που δε θα ξεχάσουμε πότε. Δηλαδή δε θα ξεχάσω ποτέ ότι μας συνοδεύανε 100-200 μηχανάκια για να φτάσουμε στον Τάφο, τι γινόταν έξω και μέσα στο γήπεδο, δε θα το ξεχάσουμε ποτέ».

Σκοπεύεις να συνεχίσεις στον Παναθηναϊκό, ποια είναι τα πλάνα σου;

«Νομίζω ότι ακόμα πανηγυρίζουμε τον τίτλο και ότι είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για αυτό. Σίγουρα θα υπάρχουν συζητήσεις με την ομάδα αλλά νομίζω ακόμα είναι πολύ νωρίς γιατί ακόμα δεν έχει περάσει η χαρά από το Πρωτάθλημα, αν σκεφτεί κιόλας κανείς ότι δεν έχει γίνει η απονομή του κυπέλλου ακόμα, δεν έχουμε σηκώσει την κούπα, οπότε σίγουρα οι συζητήσεις αυτές θα υπάρχουν τις επόμενες μέρες».

Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.