Μένει υπό προϋποθέσεις ο Παπαπέτρου παρά το ενδιαφέρον από το εξωτερικό

 Είναι αλήθεια ότι ο 27χρονος αρχηγός του Παναθηναϊκού έχει προσελκύσει ενδιαφέρον από διάφορες ομάδες της Euroleague, όλες τους πολύ καλύτερες από τον Παναθηναϊκό της περσινής σεζόν. Από το τωρινό ρεπορτάζ όμως δεν προκύπτει ότι ο Παπαπέτρου προτιμάει την μεταγραφή του σε κάποια από αυτές από το να ανανεώσει στον Παναθηναϊκό.


Απολύτως φυσιολογικό είναι ένας παίκτης που εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στον Παναθηναϊκό από τότε που υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο στην ομάδα (2018), να προσεγγίζεται από άλλες ομάδες της διοργάνωσης όταν μένει ελεύθερος. Ο Παπαπέτρου δίνει όμως προτεραιότητα στην ανανέωσή του με τους «πράσινους» με την εξής προϋπόθεση: Η νέα ομάδα της σεζόν 2021-22 να είναι ισχυρότερη από την φετινή.

Άλλωστε, φέτος μιλάμε για μια ομάδα που τερμάτισε 16η στους 18 με ρεκόρ 11-23, εκτός συνόρων. Η έλευση του Χεζόνια μπορεί να έδωσε νέο ενδιαφέρον σε μία ιστορικά κακή σεζόν (και να έφερε αρχικά το Κύπελλο, ενώ η ομάδα παραμένει φαβορί και για το Πρωτάθλημα της Α1), όμως οι ανανεώσεις και οι μεταγραφές που θα γίνουν τους επόμενους μήνες θα καθορίσουν εν πολλοίς το status της ομάδας του χρόνου. Κοινώς, πέρα από τη δική του ανανέωση, ο Παπαπέτρου θέλει να δει την ομάδα του να ενισχύεται περαιτέρω.

Οι άλλοι λόγοι για τους οποίους προτιμάει να παραμείνει κάτοικος ΟΑΚΑ έχουν να κάνουν με τη ζωή στην Ελλάδα και τον αυξημένο ρόλο που για πρώτη φορά πήρε τη φετινή σεζόν. Από το ρεπορτάζ προκύπτει άρα ότι το πρωτεύον για την ανανέωση του Παπαπέτρου δεν είναι το οικονομικό, αλλά η κατεύθυνση που θα ακολουθήσει αγωνιστικά ο Παναθηναϊκός. 


Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.