Απορρίφθηκε η έφεση του Ολυμπιακού, από την αρχή ο Τελικός!

 Σήμερα Τρίτη (18/05) οριστικοποιήθηκαν οι αποφάσεις της ΚΕΔ για τον... επεισοδιακό Τελικό του Μπάσκετ Γυναικών.


Όπως σας ενημερώσαμε πριν 2 μέρες, η αρχική απόφαση του μονομελούς της ΚΕΔ δικαίωνε την έφεση του Παναθηναϊκού και μετρούσε το καλάθι της Ριντ, έτσι ώστε το τελικό σκορ να μετατραπεί σε 72-72. Αυτό ήταν το πρώτο βήμα που έπρεπε να γίνει για να... ξεδιαλύνει η κατάσταση και να συνεχιστούν οι Τελικοί.

Για αυτή την απόφαση ο Ολυμπιακός κατέθεσε έφεση, η οποία σήμερα απορρίφθηκε με γενική πλειοψηφία από το Δευτεροβάθμιο Δικαιοδοτικό Όργανο της ΚΕΔ. Μάλιστα η ΚΕΔ δεν έμεινε μόνο σε αυτό, αλλά συνεδρίασε και με σκοπό να συμφωνηθεί το τι μέλλει γενέσθαι με το σκορ στο 72-72, που προφανώς δεν βγάζει νικητή. Σε αυτή τη συνεδρίαση λοιπόν απορρίφθηκε το ενδεχόμενο οι αθλήτριες και των δύο ομάδων να κατέβουν στον Πειραιά για να παίξουν μόνο τα 5 αγωνιστικά λεπτά της παράτασης, συνεχίζοντας ουσιαστικά τον αγώνα που έμεινε στην ισοπαλία. Η λύση που προκρίθηκε ήταν να επαναληφθεί ολόκληρος ο αγώνας.

Ουσιαστικά μιλάμε για ένα... reset στη σειρά, με τον Τελικό που πραγματοποιήθηκε να μη βγάζει τελικό αποτέλεσμα. Οι μπασκετμπολίστριες του Παναθηναϊκού θα έχουν ως εκ τούτου μια νέα ευκαιρία να κάνουν το break στο ΣΕΦ φέρνοντας τις νίκες στο 2-1, με σκοπό να παίξουν το τέταρτο ματς στο κλειστό της Λεωφόρου με σκοπό την κούπα.Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.