Θύρα 13: «Η υπομονή εξαντλείται - Προειδοποιούμε Δήμο και τράπεζες!»

Η Θύρα 13 εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία προειδοποιεί Δήμο Αθηναίων και τράπεζες, ενώ επιβεβαιώνει το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.


Την 1η Απριλίου είχαμε αναφέρει πως παρά τα όσα αντίθετα ακούγονται, το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί για το πρότζεκτ του Βοτανικού δεν τηρείται, αφού καμία σύμβαση δεν έχει ετοιμαστεί και υπογραφεί μέχρι τις 30 Μαρτίου.

Δύο εβδομάδες μετά, η Θύρα 13 εκδίδει ανακοίνωση, με την οποία επισημαίνει -μεταξύ άλλων- το ίδιο ακριβώς ζήτημα, θέτοντας παράλληλα και μια σειρά από άλλες προειδοποιήσεις σε Δήμο και τράπεζες.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η υπομονή η δική μας και ολόκληρου του κόσμου του Παναθηναϊκού εξαντλείται.

Προειδοποιούμε τον Δήμο Αθηνών:

Να μην λέει ψέματα αναφορικά με το αν το αρχικό σχέδιο προέβλεπε την χρηματοδότηση του ποδοσφαιρικού γηπέδου στον Βοτανικό από το Ταμείο Ανάκαμψης. Η αίτηση που κατατέθηκε από την Ελληνική Κυβέρνηση την προέβλεπε και η αίτηση απορρίφθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Δεν επηρεάζεται το project γιατί η χρηματοδότηση θα προέλθει από το Εθνικό ΠΔΕ, επηρεάζεται όμως η εμπιστοσύνη των Παναθηναϊκών όταν σας βλέπουν να λέτε ψέματα για να δικαιολογήσετε ένα πρώτο, απλό εμπόδιο.

Να μην λέει ψέματα όταν ισχυρίζεται πως το project είναι εντός χρονοδιαγραμμάτων. Δεν είναι. Στο άρθρο 12, παρ. 1 του Μνημονίου Συναντίληψης ορίζεται πως οι διμερείς και πολυμερείς συμβάσεις θα έχουν συναφθεί έως την 31/3/2021. Καμία σύμβαση δεν έχει μέχρι στιγμής υπογραφεί. Δεν επηρεάζεται το project γιατί η καθυστέρηση λίγων μηνών δεν θα ματαιώσει ένα έργο που επιθυμούν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς. Επηρεάζεται όμως η εμπιστοσύνη των Παναθηναϊκών όταν σας παρακολουθούν να λέτε ψέματα για να δικαιολογήσετε ένα δεύτερο, απλούστερο εμπόδιο.

Να μην λέει ψέματα όταν διαρρέει πως το χάσμα μεταξύ Ερασιτέχνη και ΠΑΕ Παναθηναϊκού το γεφύρωσε ο Δήμαρχος. Γελάμε με τις γελοιότητες, όλοι γνωρίζουν την αλήθεια. Αν δεν το διέρρευσε ο Δήμος να φροντίσει να διαχειριστεί τις αυτόκλητες προσπάθειες γλειψίματος.

Προειδοποιούμε την Alpha Bank:

Να σταματήσει να κρύβεται πίσω από την ηλίθια διατύπωση του άρθρου 12, παρ. 2 του Μνημονίου Συναντίληψης που ορίζει πως η κατάρτιση των συμβάσεων θα προηγηθεί της εκπόνησης των μελετών. Εάν δεν θέλουν οι κύριοι της Alpha Bank να είναι υπεύθυνοι στα μάτια των Παναθηναϊκών για την ματαίωση του έργου να γνωρίζουν πως ο εκβιασμός εις βάρος του Ερασιτέχνη δεν θα περάσει. Δεν θα ψηφίσουμε μια σύμβαση για τα επόμενα 100 χρόνια του Συλλόγου που θα αναφέρει μόνο το συνολικό κόστος και τα τετραγωνικά των εγκαταστάσεων του Α.Ο. Κάντε τις προμελέτες και φέρτε την σύμβαση ολοκληρωμένη.

Θύρα 13 – 1966».


Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.