Μπαλτάκος: «Η Λεωφόρος ανήκει στον Παναθηναϊκό, δεν ανήκει σε κανέναν Δήμο!»

Ο Τάκης Μπαλτάκος ξεκαθάρισε πως η Λεωφόρος ανήκει στον Παναθηναϊκό, τόνισε πως οι πανηγυρισμοί για την Διπλή Ανάπλαση είναι... πρόωροι και ανέφερε τις προϋποθέσεις που πρέπει να συντρέξουν κατά τον ίδιο, ώστε να προχωρήσει η υπόθεση.


Ο Τάκης Μπαλτάκος ξεκαθάρισε πρώτα απ' όλα πως το γήπεδο της Λεωφόρου ανήκει στον Παναθηναϊκό και όχι στον Δήμο Αθηναίων, υποστηρίζοντας μάλιστα πως η παραδοχή αυτού του γεγονότος θα αποτελέσει προϋπόθεση για την έγκριση του πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης.

Για την επικείμενη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη ανέφερε ότι εφόσον ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματα της «μάνας του λόχου», τότε θα δοθεί το οριστικό «ΟΚ» για να χτιστούν οι εγκαταστάσεις στον Βοτανικό.

Σύμφωνα με τον ίδιο, βασικό αίτημα είναι η παραδοχή της κυριότητας του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο, προκειμένου στην συνέχεια να ισχύσει το ίδιο καθεστώς στον Βοτανικό. Παράλληλα, τόνισε ότι θα πρέπει να εξασφαλιστούν όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη, ακόμα κι αυτά τα οποία δεν είναι γνωστά στο ευρύ κοινό.

Όσον αφορά το κομμάτι της ΠΑΕ, στάθηκε στην αναγκαιότητα της νομικής δέσμευσης ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα θα παίζει στον Βοτανικό και δεν θα παρθεί κάποια στιγμή η απόφαση ότι επιστρέφει στο ΟΑΚΑ. Ανέφερε λοιπόν πως αυτό θα πρέπει να υπογραφεί σε σύμβαση, ώστε τα τμήματα του Ερασιτέχνη να εξασφαλιστούν οικονομικά.

Τέλος, χαρακτήρισε ως πρόωρους τους πανηγυρισμούς, υπενθύμισε πως τα περισσότερα μέλη του Ερασιτέχνη είναι οργανωμένοι οπαδοί και δεν θα είναι εύκολο να δώσουν την έγκρισή τους για αποχώρηση του συλλόγου από την Λεωφόρο, εφόσον δεν εξασφαλιστούν όλα τα αιτήματα του Παναθηναϊκού.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του Γεωργίου:

 

Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.