«Επιστρέφει με συμπαίκτη... κολοσσό ο Γιαννακόπουλος - Μεγάλο όνειρο η επιστροφή Ομπράντοβιτς!»

Έτοιμος να επιστρέψει στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό και μάλιστα με... συμπαίκτη οικονομικό «κολοσσό» φέρεται να είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα.


Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξακολουθεί φυσικά να αποτελεί τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αν και έχει θέσει την ομάδα προς πώληση και έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν εμπλέκεται πλέον μαζί της σε κανένα επίπεδο.

Το «overfm» πάντως αποκαλύπτει σήμερα πως ο «DPG» σχεδιάζει προσεκτικά την επιστροφή του στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό, όντας πάρα πολύ κοντά σε συνεργασία με έναν οικονομικό «κολοσσό», ο οποίος θα αποκτήσει μειοψηφικό πακέτο μετοχών και θα ενισχύσει οικονομικά την ομάδα.

Το δημοσίευμα τονίζει πως το όνομα του ανθρώπου αυτού είναι δισύλλαβο, καθώς και ότι με αυτούς τους δύο στο «τιμόνι» μπορεί να δημιουργηθεί μια νέα... δυναστεία, αφού «με αυτόν συμπαίκτη, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μπορεί να χτυπήσει την πόρτα όποιου παίκτη κι όποιου προπονητή θέλει, αλλά είναι βέβαιο ότι θα το κάνει με φειδώ, επιζητώντας τη διάρκεια κι όχι ένα… πυροτέχνημα».

Παράλληλα, ο συντάκτης επισημαίνει πως το μεγάλο όνειρο του ισχυρού άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ είναι η επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο της ομάδας και γενικά εκφράζει έναν αέρα απόλυτης αισιοδοξίας για το μέλλον.


Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.