Δεν κρατάει τον Όγκαστ ο Παναθηναϊκός

 Ο Ζακ Όγκαστ επέστρεψε το καλοκαίρι του 2020 για μια δεύτερη θητεία στον Παναθηναϊκό με συμβόλαιο για 1+1 χρόνια. Φαίνεται όμως πως η ομάδα δεν θα ενεργοποιήσει τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του 27χρονου σέντερ.


Η απογοητευτική παρουσία του Όγκαστ σε επίθεση και (κυρίως) άμυνα, καθώς και η «χαλαρή» του ιδιοσυγκρασία σε μία σεζόν όπου το πάθος κλήθηκε να εξισορροπήσει την έλλειψη ποιότητας από το ρόστερ του Παναθηναϊκού σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό στη Euroleague, φαίνεται πως οδήγησαν την ομάδα στο να στραφεί σε άλλες λύσεις για τη θέση 5 εν' όψει της σεζόν 2021-22.

Με δεδομένο ότι ο βασικός σέντερ της ομάδας Γιώργος Παπαγιάννης έχει συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν και εντυπωσίασε φέτος με τις εμφανίσεις του, ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για αναπληρωματικό σέντερ με διαφορετικά στοιχεία από αυτά του «Big Papa». Τα δεδομένα είναι πως το συμβόλαιό του νέου παίκτη θα είναι χαμηλότερο από τα νέα συμβόλαια που θα δοθούν στις φετινές ανανεώσεις, οπότε δεν μιλάμε για μεταγραφή-σταρ, αλλά ρολίστα.

Το ζητούμενο είναι ο παίκτης που θα έρθει να προσφέρει πολλά ποιοτικά λεπτά σε μία θέση όπου ο Παναθηναϊκός είχε δύο παίκτες με συμβόλαιο (Όγκαστ και Βουγιούκας), κανένας από τους δύο όμως δεν μπόρεσε να σταθεί στη φετινή Euroleague, με αποτέλεσμα πίσω από τον Παπαγιάννη να... τρέχουν και να μη φτάνουν οι PF της ομάδας Μήτογλου και Μπέντιλ.  

Από όλα αυτά προκύπτει πως η επιλογή που θα ψάξει ο Παναθηναϊκός στο φετινό μεταγραφικό παζάρι θα είναι ένας ξένος αναπληρωματικός αθλητικός σέντερ. Πάντως από τη στιγμή που η σεζόν δεν έχει τελειώσει (δεν έχουν ξεκινήσει καν τα Playoffs της Α1) και που δεν έχει επισημοποιηθεί η αποχώρηση του Όγκαστ, είναι ακόμα νωρίς για ονοματολογία. 


Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.