Ανακοίνωσε την απόσυρσή του ο Πανταλέων!

Λίγο μετά το τέλος της ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ανατροπής επί του Ολυμπιακού, ο «πράσινος» θρύλος, Σωτήρης Πανταλέων, ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την ενεργό δράση, δηλώνοντας «ευλογημένος για τις τρεις οικογένειες. Αυτή που με γέννησε, αυτή που δημιούργησα και τον Παναθηναϊκό»!

Η «σημαία» του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Πανταλέων, ήταν φανερά συγκινημένος στις δηλώσεις του, μετά την λήξη του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στις οποίες ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση!

Αναλυτικά το όσα δήλωσε ο αρχηγός του «Τριφυλλιού»:

«Πάντα ένα ματς με τον Ολυμπιακό είναι ξεχωριστό όποια κι είναι η βαθμολογική σημασία ενός τέτοιου αγώνα. Πάντα οι δύο ομάδες αγωνίζονται για τη νίκη γιατί βλέπει όλη η Ελλάδα αυτά τα παιχνίδια. Είχα ένα έξτρα κίνητρο για εμένα γιατί ήταν το τελευταίο ντέρμπι της καριέρας μου. Θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο και πολύ τυχερό.

Ξεκίνησα να παίζω βόλεϊ μικρό παιδάκι έχοντας όνειρα και φεύγω από το γήπεδο Ολυμπιονίκης με πολλούς τίτλους και οικογενειάρχης. Είναι πολύ δύσκολο για μένα. Στον τελευταίο μου κύκλο στην ομάδα φέραμε ξανά στον Παναθηναϊκό τίτλους κι αυτό είναι κάτι που μου δίνει χαρά.

Δεν ξέρω αν αυτό που αισθάνομαι είναι δικαίωση αλλά είναι αυτό που είχα, έβγαινε από μέσα μου και ό,τι έκανα πάντα το έκανα με κίνητρο την αγάπη που έχω για την ομάδα. Πήρα απίστευτη αγάπη όλα αυτά τα χρόνια και είμαι ευτυχισμένος για αυτές. Όλα αυτά τα χρόνια είχα τρεις οικογένειες, αυτή που γεννήθηκα, αυτή που δημιούργησα και αυτή του Παναθηναϊκού».

Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.