Τσαρτσαρής: «Χρειαζόμαστε τον Χεζόνια της Ευρώπης - Δεν ήθελε εκεί παίκτη ο ΠΑΟ»

Ο Κώστας Τσαρτσαρής παραχώρησε μία συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Over FM», όπου αναφέρθηκε στην απόκτηση του Μάριο Χεζόνια από τον Παναθηναϊκό.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο άλλοτε «πράσινος» φόργουορντ

Για το πόσο σημαντικές είναι πλέον οι ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη: «Ο Παναθηναϊκός πάντα θα είναι πρώτης γραμμής ομάδα. Προφανώς χρειάζεται μια διοικητική σταθερότητα και ένα μπάτζετ που να μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Όλα παίζουν ρόλο. Στην περίπτωση του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού είναι ένα αγκάθι που λέγεται ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν είναι πια από τα καλύτερα της Ευρώπης. Πολύ σημαντικό ρόλο όσον αφορά κυρίως τους ξένους παίκτες είναι και τα χρήματα. Όχι για τους Έλληνες γιατί είναι πιο συναισθηματικοί.».

Για με τη μεταγραφή του Χεζόνια: «Προφανώς ο Χεζόνια εδώ και αρκετά χρονιά έχει αποκαλύψει τα αισθήματα του για τον Παναθηναϊκό. Όλο αυτό έφτιαξε ένα πολύ ωραίο κλίμα. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ζητούσε μια μεταγραφή αεροδρομίου. Είναι μια τέτοια ο Χεζόνια. Μην παραβλέπουμε όμως το γεγονός πως είναι καιρό χωρίς παιχνίδια άλλα μέχρι στιγμής έχει δείξει πολύ καλά στοιχειά. Είναι ένας πολύ αθλητικός παίκτης σε όλα τα σημεία του παιχνιδιού. Είναι σχετικά κάλος χειρίστης, δεν είναι play maker αλλά μπορεί να δημιουργήσει. Αμυντικά είναι κάλος. Δεν ξέρω κατά πόσο ο Παναθηναϊκός χρειαζόταν έναν παίκτη σε αυτή τη θέση.».

Για τον χαρακτήρα του Κροάτη: «Πολλά έχουν να κάνουν με τον χαρακτήρα. Από αυτά που ακούω δείχνουν πως είναι πολύ κάλος χαρακτήρας. Μην ξεχνάμε ότι πήγε στο NBA άρα έφτασε στο κορυφαίο επίπεδο. Η νοοτροπία όμως του NBA δεν ταιριάζει στην Ευρώπη. Όποτε πρέπει να ρίξει λίγο νερό στο κρασί του. Δεν χρειαζόμαστε τον Χεζόνια του NBA άλλα της Ευρώπης.».

Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.