Μπόλονι: "Να δείξουμε άλλη εικόνα - Πόνεσε το ματς του Κυπέλλου"

Ο Λάζλο Μπόλονι προχώρησε σε δηλώσεις, τονίζοντας πως το τριφύλλι πρέπει να αλλάξει χαρακτήρα μετά τον αποκλεισμό αλλά και πως πρέπει να βρεθούν απλές λύσεις.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη κάμερα της NOVA:

Σχετικά με το ματς πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα: "Θα είναι ένας εύθραυστος αγώνας. Το χαστούκι που δεχθήκαμε χθες μας πόνεσε πολύ στο κεφάλι. Ηττηθήκαμε, είμαστε στεναχωρημένοι και πρέπει να δείξουμε μια άλλη εικόνα."

Σχετικά με τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη: "Πιστεύω ότι ο τρόπος που εξελίχθηκε ο αγώνας μας ανάγκασε να γυρίσουμε την πλάτη στην οργάνωση του παιχνιδιού μας. Αυτό ουσιαστικά μας υποχρέωσε να κάνουμε ενέργειες με ρίσκο που δεν σκεφτήκαμε το σωστό τρόπο για να κερδίζουμε την μπάλα."

Σχετικά με το αν το ματς της Super League είναι διαφορετικό απ’ αυτό του Κυπέλλου Ελλάδας: "Είναι ένα άλλο παιχνίδι, αν και τα προβλήματα με τον ΠΑΣ αφήνουν τα ίχνη τους. Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε. Αν μπορέσουμε να έχουμε την εξυπνάδα να καταλάβουμε που είμαστε ισχυρότεροι από τον ΠΑΣ, θα είναι πολύ σημαντικό. Θεωρώ ότι με αυτές τις συνθήκες που έχουμε τον έναν αγώνα μετά τον άλλο, πρέπει να έχουμε απλές λύσεις για να μην περιπλέξουμε περισσότερο τα πράγματα." 

Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.