Ξενόπουλος: "Μπορούμε να τα καταφέρουμε - Σημαντική η Ευρώπη"

Ο τερματοφύλακας του τριφυλλιού, Βασίλης Ξενόπουλος, προχώρησε σε δηλώσεις, πριν την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ, τονίζοντας πως η ομάδα δεν έχει περιθώρια για απώλεια άλλων βαθμών.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα: "Φυσικά και μπορούμε να τα καταφέρουμε δεν έχουμε άλλη επιλογή για απώλεια βαθμών. Θα διαβάσουμε καλύτερα το παιχνίδι από τον ΠΑΣ και θα κερδίσουμε."

Για τα λάθη και πως θα νικήσουν στην ομάδα από τα Ιωάννινα: "Να κοιτάξουμε τις φάσεις που πληρώσαμε στα δύο πρώτα παιχνίδια του Κυπέλλου, τα οποία μας στοίχησαν. Να κοιτάξουμε τις στημένες φάσεις και να μην χάσουμε άλλες μονομαχίες. Πρέπει να σκοράρουμε και να κρατήσουμε το μηδέν πίσω στην άμυνα μας."

Για τα προηγούμενα δύο παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδος: "Σίγουρα μετά από δύο παιχνίδια ξέρουμε που μας χτύπησαν, αλλά και που θα τους χτυπήσουμε εμείς." 

Για την Ευρώπη: "Πιστεύω στην ομάδα μου και στους συμπαίκτες μου. Πιστεύω ότι μπορούμε να ανακάμψουμε πάλι να κάνουμε ένα καλό σερί και να βγούμε στην Ευρώπη. Είναι σημαντικό για εμάς."

Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.