Κερέμ Καντέρ: «Ο Ενές θα έχει πρώτη επιλογή τον Παναθηναϊκό μετά το NBA!»

Ο Κερέμ Καντέρ υποστήριξε πως ο αδερφός του, Ενές, θα έχει ως πρώτη επιλογή τον Παναθηναϊκό μόλις αποχωρήσει από το NBA!

Ο Ενές Καντέρ συνέβαλε στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μάριο Χεζόνια στον Παναθηναϊκό και μάλιστα το «Τριφύλλι» τον ευχαρίστησε μέσα από τα social media, με τον Τούρκο να εκφράζεται με τα καλύτερα λόγια για τον σύλλογο.

Ο αδερφός του λοιπόν, Κερέμ, που αγωνίζεται στον Κολοσσό Ρόδου, αποκάλυψε πως ο Ενές θα έχει ως πρώτη επιλογή τον Παναθηναϊκό όταν αποφασίσει να αποχωρήσει από το NBA, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστούν και οι δύο μαζί στο «Τριφύλλι».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην ΕΡΤ:

«Πριν υπογράψει στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια, ο αδερφός μου έδειξε την υποστήριξή του σ΄αυτόν μέσα από τα social media και νομίζω πως όταν τελειώσει η καριέρα του στο NBA η πρώτη του επιλογή θα είναι να παίξει για τον Παναθηναϊκό.

Καθώς και οι δύο μας μεγαλώναμε παρακολουθούσαμε το ελληνικό Πρωτάθλημα και ήταν ένας από τους λόγους που αποφάσισα να αγωνιστώ σε αυτό, από το πόσο ανταγωνιστικό είναι, αλλά γιατί όχι και οι δυό μας;

Εκείνος κι εγώ, αν και ήταν το όνειρό μας, δεν αγωνιστήκαμε ποτέ μαζί στην Εθνική ομάδα. Θα ήθελα πολύ να αγωνιστώ με την Εθνική και αν κάποια στιγμή με καλέσουν θα πάρω την πρώτη πτήση για να πάω. Αυτός είναι ένας τρόπος για να παίξουμε μαζί, στην ίδια ομάδα, αλλά αν αυτό δεν πρόκειται να συμβεί άμεσα, νομίζω πως ο Παναθηναϊκός είναι ο καλύτερος τρόπος να γίνει.».

Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.