Κάτας: «Θέλει χρόνο ο Χεζόνια - Να ρίξουμε τον ρυθμό»

Ο Όντεν Κάτας στάθηκε στον χρόνο που χρειάζεται ο Μάριο Χεζόνια, μίλησε για την αντιμετώπισε του Ουίλμπεκιν αλλά και το «κλειδί» του αγώνα με την Μακάμπι.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην Συνέντευξη Τύπου:

«Γινόμαστε καλύτεροι. Ο Μάριο (σ.σ. Χεζόνια), που είναι παίκτης – κλειδί για μας, χρειάζεται κι άλλο χρόνο για να καταλάβει καλύτερα τι θέλουμε από εκείνον. Είναι ήδη σε πολύ καλό επίπεδο, αλλά χρειάζεται κι άλλο χρόνο. Πιστεύω ότι είμαστε σε καλύτερη κατάσταση τώρα, μετά απ’ ό,τι έγινε με τον κορωνοϊό. Ειδικά απέναντι στη Μακάμπι, το πιο σημαντικό είναι μην δώσουμε εύκολους πόντους. Είναι μια πολύ επιθετική ομάδα, θέλει να τρέξει το γήπεδο. Οπότε εμείς πρέπει να ξεκινήσουμε με καλές αποστάσεις και ρυθμό στην επίθεσή μας, το λέω αυτό γιατί στα τελευταία παιχνίδια κάναμε πολλά λάθη. Αυτό είναι κλειδί για μας.».

Για με τον Σκότι Ουίλμπεκιν σημείωσε: «Δεν έχει να κάνει μόνο με τον Σκότι. Η Μακάμπι έχει τρεις πολύ καλούς περιφερειακούς σκόρερ, οπότε είναι πολύ σημαντικό να τους περιορίσουμε. Με παίκτες όπως ο Σκότι, για παράδειγμα, ξέρεις ότι θα βάλουν κάποια δύσκολα σουτ. Γι’ αυτό λέω ότι πρέπει να τους περιορίσουμε, να τους οδηγήσουμε σε σουτ υπό κακές προϋποθέσεις, για να ρίξουμε τα ποσοστά τους. Μετά από αυτό ξεκινά η δουλειά, με το box out για το αμυντικό ριμπάουντ κι από εκεί για το πώς θα τρέξεις το γήπεδο. Με τη Μακάμπι πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και έτοιμοι για ένα πολύ επιθετικό παιχνίδι.».

Για με το αν ο ρυθμός είναι το «κλειδί» του αγώνα τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικό το πώς εκδηλώνουμε επίθεση. Τις περισσότερες φορές, η Μακάμπι επιδιώκει να οδηγήσει τον αγώνα σε υψηλό ρυθμό. Από την στιγμή λοιπόν που εμείς πάμε σε ψηλές πεντάδες, πρέπει να κατεβάσουμε λίγο τον ρυθμό.».

Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.