Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου ενέκρινε το αίτημα προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος (pics)

Όπως ήταν... αυτονόητο, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αθηναίων ενέκρινε και απέστειλε στο Υπουργείο Περιβάλλοντος το αίτημα για χρηματοδότηση του ποδοσφαιρικού γηπέδου του Παναθηναϊκού.


Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αθηναίων συνεδρίασε χτες και -μεταξύ άλλων- ενέκρινε και απέστειλε στο Υπουργείο Περιβάλλοντος το αίτημα για την χρηματοδότηση του ποδοσφαιρικού γηπέδου του Παναθηναϊκού, ζητώντας ουσιαστικά 88.915.440€.

Όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα που προβλέπεται, ο Δήμος ζητάει 1 εκ. ευρώ μέσα στο 2021, 40 εκ. ευρώ μέσα στο 2022, 40 εκ. ευρώ μέσα στο 2023 και τα τελευταία 7.915.440€ μέσα στο 2024.

Αυτά είναι τα χρήματα που θα χρησιμοποιηθούν καθαρά και μόνο για την ανέγερση του ποδοσφαιρικού γηπέδου στον Βοτανικό, αφού τα υπόλοιπα έργα της περιοχής θα χρηματοδοτηθούν από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ πάντως σας ενημέρωσε από χτες πως το αίτημα αυτό δεν ήταν προγραμματισμένο να συζητηθεί χτες και ουσιαστικά μπήκε εκτός Ημερήσιας Διάταξης την τελευταία στιγμή, καθώς και ότι το Υπουργείο Περιβάλλοντος δεν έχει υπογράψει το MoU και έως τώρα δεν έχει την παραμικρή εμπλοκή στο πρότζεκτ και άρα ούτε την παραμικρή υποχρέωση.

Αναλυτικά η πρόταση, όπως παρουσιάστηκε στην «Διαύγεια»:
 


Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.