Εγκρίθηκε κονδύλι για την Διπλή Ανάπλαση αλλά ΟΧΙ για το γήπεδο

Η αρμόδια επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενέκρινε τα 75 εκ. ευρώ, τα οποία αφορούν την Διπλή Ανάπλαση αλλά ΟΧΙ το γήπεδο του Παναθηναϊκού.


Όπως έγινε νωρίτερα γνωστό, η αρμόδια επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Ταμείο Ανάκαμψης ενέκρινε οριστικά το κονδύλι των 75 εκ. ευρώ, το οποίο αφορά τα έργα της Διπλής Ανάπλασης.

Αυτό που πρέπει ωστόσο να γίνει ξεκάθαρο είναι πως αυτά τα χρήματα ΔΕΝ αφορούν καθόλου την κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού, αλλά τα υπόλοιπα έργα στις υποδομές, στις δύο περιοχές της Ανάπλασης αλλά και την κατεδάφιση του γηπέδου στην Λεωφόρο!

Όσον αφορά τα χρήματα για την κατασκευή του ποδοσφαιρικού γηπέδου, προς το παρόν βρισκόμαστε σε αναμονή της έγκρισης των 55 εκ. ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, για τα οποία δεν έχει υπάρξει κάτι νεώτερο.

Εν κατακλείδι, πρόκειται πράγματι για μια σημαντική εξέλιξη για την Διπλή Ανάπλαση, δίχως όμως να έχει την παραμικρή σχέση με το γήπεδο του Παναθηναϊκού, για το οποίο τα χρήματα εξακολουθούν να βρίσκονται εν αναμονή.


Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.