«Δυσαρέσκεια για την απραξία του ερασιτεχνικού αθλητισμού»

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, μέσω της ανακοίνωσης του, τόνισε την δυσαρέσκεια αλλά και την έκπληξη για το γεγονός πως για δεύτερη σερί χρονιά, ο ερασιτεχνικός αθλητισμός θα τεθεί σε απραξία και ανυποληψία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Παναθηναϊκός Α.Ο εκφράζει αρχικά την έκπληξη του, την δυσαρέσκεια του αλλά και την αγανάκτηση του με την πρόσφατη απόφαση της κυβέρνησης και όσων συνέβαλαν σε αυτήν, που έθεσαν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε απραξία και ανυποληψία.

Σε όλο αυτό το διάστημα προσπαθήσαμε με κλειστά γήπεδα, με επιχειρήσεις σε αναστολή, χωρίς έσοδα και μόνο με έξοδα σε προπονητές, τεχνικά τιμ, υπαλλήλους  και αθλητές, με συνεχή τεστ και υγειονομικά πρωτόκολλα προκειμένου να κρατήσουμε ζωντανό, στο ελάχιστο που μας επετράπη, τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, το υγιές κομμάτι ανάπτυξης του πολιτισμού μας.

Κρούσματα υπήρξαν ελάχιστα τα οποία ελέγχθηκαν και απομονώθηκαν εν αντιθέσει με όσα  άτομα  κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα και ανυποψίαστα στους δρόμους, στα πάρκα, στις πλατείες και στα μέσα μαζικής μεταφοράς μεταφέροντας τον ιό.

Πολύ περισσότερα κρούσματα παρουσιάστηκαν στα επαγγελματικά πρωταθλήματα χωρίς εκεί όμως η πολιτεία να λάβει αντίστοιχα μέτρα.

Γιατί άραγε;

Σε όλη την ανθρωπότητα που πράγματι δοκιμάζεται από την πανδημία και σε μεγαλύτερο βαθμό από την χώρα μας, ο αθλητισμός, επαγγελματικός και ερασιτεχνικός παρέμειναν σε λειτουργία σε άντρες και γυναίκες εν αντίθεσει με την χώρα μας. Πραγματικά είναι κάτι που ξεπερνάει τη λογική μας γιατί υπάρχει αυτή η ακραία αντιμετώπιση στις κλειστές προστατευμένες και ελεγχόμενες αθλητικές ομάδες μας.

Δυστυχώς για άλλη μια φορά η υπεύθυνη ηγεσία Αθλητική και πολιτική δεν συμμερίστηκε τις  προσπάθειες  μας, τον αγώνα μας, τις αγωνίες μας και τις θυσίες μας και  λυπούμαστε που για άλλη μια φορά αισθανόμαστε απελπιστικά μόνοι και αβοήθητοι.

Υγιής αθλητισμός στην Ελλάδα μας τέλος με σφραγίδα και ονοματεπώνυμο."

Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.