Αντιπροσωπεία της Θ13 στο Κορωπί - «Γκάζια» σε όλους!

Μερίδα των οργανωμένων «πράσινων» οπαδών βρέθηκε σήμερα (4/3) το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού, μιλώντας με σκληρή γλώσσα σε παίκτες και προπονητή.

Ο αποκλεισμός από το Κύπελλο απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα φαίνεται να ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, που παρακολουθεί ακόμα μια σεζόν να... χάνεται.

Αντιπροσωπεία της Θύρας 13, λοιπόν, βρέθηκε στο Κορωπί και διέκοψε την σημερινή προπόνηση της ομάδας, βάλλοντας κατά παικτών και προπονητή για την εικόνα που παρουσιάζουν και τα τελευταία -συνεχόμενα- αρνητικά αποτελέσματα.

"Δεν ντρέπεστε καθόλου; Έχετε καταλάβει ποια φανέλα φοράτε; Θα έρθουμε στα σπίτια σας και θα φάτε κλωτσιές, μπαστ...! Κάνετε σαν κοριτσάκια στα αποδυτήρια! Όλο δηλώσεις είστε, να πουλάτε μούρη στα σόσιαλ και να σκέφτεστε μόνο τα λεφτά και τα μπόνους. Τελείωσε η ανοχή μας. Εδώ είναι Παναθηναϊκός, δεν είναι μπουρδ... όποιος δεν μπορεί τον π..." ήταν χαρακτηριστικά ορισμένες από τις εκφράσεις προς τους παίκτες.

Όσον αφορά τον Λάζλο Μπόλονι, το... ξεκάθαρο αίτημα του κόσμου ήταν ένα: "Αποφάσισε επιτέλους μια ενδεκάδα, βρες ποιοι πρέπει να παίζουν και ποιοι όχι και τελείωνε!"

Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.