Ανδρεόπουλος: «Κατάλαβα τι προσπαθούσε η Λίγκα - Την ευχαριστούμε πολύ!»

Αιχμές κατά της Λίγκας άφησε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος, που εξέφρασε παράλληλα τον απεριόριστο σεβασμό και θαυμασμό του για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αυτή την περίοδο.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Θα πούμε και για το παιχνίδι, αλλά θέλω να πω δύο πράγματα διαφορετικά. Πρώτον, θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά το νοσηλευτικό προσωπικό και τους γιατρούς στο Θριάσιο νοσοκομείο. Κατάλαβα ότι οι άνθρωποι 24 ώρες το 24ωρο σώζουν ζωές. Έχουν τον μεγάλο σεβασμό μου και τον απεριόριστο θαυμασμό μου αυτοί οι άνθρωποι. 

Τώρα, θέλω να πω για την ομάδα μας ότι πριν από κάποιο διάστημα, το αγωνιστικό πρόγραμμα που μας επέβαλαν από την Λίγκα ήταν μέσα σε 14 ημέρες να δώσουμε 5 παιχνίδια. Όλα τα ντέρμπι μέσα σε αυτά τα παιχνίδια, με τρεις μετακινήσεις στην Βέροια, στην Σύρο και στο Ηράκλειο. Πέντε παιχνίδια μέσα σε 14 μέρες. Αναρωτήθηκα τότε γιατί ακριβώς μας το κάνει αυτό η Λίγκα.

Δεν μπόρεσα να δώσω μια απάντηση στον εαυτό μου. Σε αυτό το διάστημα η ομάδα μου κάθεται 17 ημέρες. Μόλις προχτές καταφέραμε να μαζευτούμε και να κάνουμε την πρώτη μας προπόνηση.

Στα εξ' αναβολής παιχνίδια που μας έβαλε η Λίγκα είναι μέσα σε 6 ημέρες τρία ματς. Το σημερινό με τον Φίλιππο Βέροιας, το επόμενο με τον Φοίνικα Σύρου και μετά με τον Ολυμπιακό. Και μετά από αυτά καλούμαστε η ομάδα του Παναθηναϊκού να παίξει στο μίνι Πρωτάθλημα και να διεκδικήσει τον τίτλο. 

Κατάλαβα τώρα τι προσπαθούσε να κάνει η Λίγκα τόσο καιρό. Κατάλαβα ότι προσπαθεί να μας εκπαιδεύσει για να γίνουμε καλύτεροι αθλητές, καλύτεροι προπονητές. Ευχαριστούμε πολύ την Λίγκα για αυτό. Στο μυαλό μου έρχεται ένα τραγούδι του Μηλιώκα «Για το καλό μου». Ευχαριστώ πολύ.».


Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.