Ανδρεόπουλος: «Αποτυχημένο σύστημα - Ποιος είναι αυτός που ορίζει την μοίρα των ομάδων;»

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος παραδέχτηκε την δίκαιη επικράτηση του Ολυμπιακού, όμως... ξεσπάθωσε κατά της Λίγκας για το... αστείο σύστημα που έχει επιλέξει και το πρόγραμμα που ουσιαστικά «διέλυσε» τον Παναθηναϊκό.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Ήταν ένα πολύ σκληρό ματς. Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύθηκε τα τελειώματα του σετ και ενδεχομένως μία κούραση δική μας. Δεν είχαμε τις ανάσες που θέλαμε. Οι δυνάμεις μας μάς εγκατέλειπαν μέσα στο ματς. Ο Ολυμπιακός έφτασε σε μία δίκαιη νίκη και έχει τέτοια διαφορά όπου δύσκολα θα χάσει το Πρωτάθλημα. Είναι μεγάλη η διαφορά και είναι δύσκολο να την καλύψει κάποια ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι δικαίως πολύ κοντά στο πρωτάθλημα. Εμφάνισε την πιο σταθερή ομάδα. Εγώ γκρινιάζω για το πρόγραμμα της ΕΣΑΠ. Δεν μπορούσαμε να το ακολουθήσουμε χωρίς βαθμολογικές απώλειες. Η Λίγκα το γνώριζε.

Φέτος έχουμε ένα εντελώς αποτυχημένο σύστημα. Πάμε να κάνουμε μία χαζομάρα όπου έχει γίνει στην Κύπρο δύο φορές και γελούσε ο κόσμος. Γι' αυτό φωνάζω. Είναι αστεία αυτά που κάνει η Λίγκα. Όλες οι ομάδες προσπαθούν αλλά η λίγκα έχει κάνει σφάλματα. Ένα από αυτά είναι το σύστημα διεξαγωγής και το δεύτερο η επανεκκίνηση του Πρωταθλήματος μετά τον κορωνοϊό. Στις 16 Ιανουαρίου μας έστειλαν τρεις προτάσεις με τρία ντέρμπι και τρία ταξίδια σε 14 ημέρες. Γίνεται να μην έχεις βαθμολογικές απώλειες; Κι ο συνάδελφος (σ.σ Καζάζης) καταλαβαίνει τον πόνο τον δικό μας. Ο μόνος που δε μας καταλαβαίνει είναι η Λίγκα. Ποιος είναι αυτός που ορίζει τη μοίρα των ομάδων που δαπανούν χιλιάδες ευρώ και κάνουν επενδύσεις;». 


Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.