Αισιοδοξία για τα «καυτά» συμβόλαια στον Παναθηναϊκό!

Στον Παναθηναϊκό επικρατεί αισιοδοξία για τα συμβόλαια που εκπνέουν το καλοκαίρι, την στιγμή που όλοι οι παίκτες είναι θετικοί στο να συνεχίσουν στην ομάδα.


Το ερχόμενο καλοκαίρι είναι πολύ κρίσιμο για τον Παναθηναϊκό, αφού ολοκληρώνονται τα συμβόλαια των Μάριο Χεζόνια, Νεμάνια Νέντοβιτς, Ιωάννη Παπαπέτρου και Ντίνου Μήτογλου.

Οι τέσσερις αυτοί παίκτες είναι από τους πιο ποιοτικούς στο «Τριφύλλι» και είναι δεδομένη η επιθυμία των «πράσινων» να τους διατηρήσουν στο δυναμικό τους, κάτι που θα προσπαθήσουν να πετύχουν με όλες τους τις δυνάμεις.

Από την πλευρά τους, οι τρεις πρώτοι έχουν δηλώσει πρόσφατα πως θέλουν να συνεχίσουν στον Παναθηναϊκό. Για τον Χεζόνια εξάλλου είναι γνωστή η... τρέλα του για το «Τριφύλλι», ενώ ο Παπαπέτρου αποτελεί τον αρχηγό της ομάδας και ο Νέντοβιτς θεωρεί πως δικαιώθηκε απόλυτα για την επιλογή του να φορέσει την πράσινη φανέλα.

Όσον αφορά τον Ντίνο Μήτογλου, μπορεί να μην έχει προβεί σε κάποια σχετική δήλωση, όμως φαίνεται πως στο μυαλό του υπάρχει μόνο ο Παναθηναϊκός και το NBA. Εφόσον λοιπόν δεν μπορέσει να βρει κάποιο συμβόλαιο στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, οι «πράσινοι» θα έχουν δεδομένα τον πρώτο λόγο για να τον ανανεώσουν.


Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.