Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατο

Ο Μάριο Χεζόνια αποτελεί πια παίκτη του Παναθηναϊκού, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά πως… το πεπρωμένο φυγείν αδύνατο.


Ο Μάριο Χεζόνια είναι «τρελός» με τον Παναθηναϊκό. Μεγάλωσε με την αυτοκρατορία του τριφυλλιού, είχε ίνδαλμα τον Δημήτρη Διαμαντίδη, λάτρεψε την Θύρα 13 και ήθελε όσο ελάχιστοι να φορέσουν την πράσινη φανέλα.

Η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό ήταν καρμική και ο λόγος δεν είναι μόνο η αγάπη του Κροάτη για το τριφύλλι. Αλλά και το γεγονός ότι ένας άλλος Κροάτης, αρκετά χρόνια πριν, δεν πρόλαβε να πράξει ακριβώς το ίδιο, συνθέτοντας το πιο «τρομακτικό» δίδυμο του ευρωπαϊκού μπάσκετ μαζί με τον Νίκο Γκάλη.

Ο Ντράζεν Πέτροβιτς είχε συμφωνήσει σε όλα με τους «πράσινους» αλλά προτού προλάβει να έρθει στην Αθήνα και να φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού έχασε την ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, σκορπώντας θλίψη σε όλο τον μπασκετικό κόσμο.

Εκτός από την εθνικότητα, Πέτροβιτς και Χεζόνια μοιράζονται κάτι ακόμα κοινό: αμφότεροι είχαν αγωνιστεί στους Μπλέιζερς, φορώντας το νούμερο «44».

Αν ο «γιος του διαβόλου» είχε καταφέρει να αγωνιστεί στην Αθήνα, η ιστορία θα είχε γραφτεί αλλιώς. 28 χρόνια μετά πάντως, γίνεται πια ξεκάθαρο πως… το πεπρωμένο φυγείν αδύνατο.


Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.