Ξεκίνησαν οι επαφές για τις ανανεώσεις Παπαπέτρου και Μήτογλου

 Μετά την αποκάλυψη ότι ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε τις διαδικασίες ώστε να πετύχει νέα, διετή συμφωνία με τον Νεμάνια Νέντοβιτς, φαίνεται ότι το ίδιο ισχύει και με τις περιπτώσεις των Ιωάννη Παπαπέτρου και Ντίνου Μήτογλου.

Άλλωστε το υπάρχον συμβόλαιο και των δύο παικτών εκπνέει το φετινό καλοκαίρι - ο Μήτογλου είχε υπογράψει τετραετή συμφωνία το 2017, ενώ ο Παπαπέτρου έκλεισε με τριετές, όταν άφησε τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2018. 

Ο Παπαπέτρου, εκτός από αρχηγός της ομάδας μετά την απώλεια του Νικ Καλάθη, αγωνίζεται και τον περισσότερο χρόνο στον φετινό Παναθηναϊκό (31 λεπτά στη Euroleague δίνοντας 12.4π, 4.7ριμπ και 2,3ασ ανά ματς), ενώ ο Μήτογλου από "επένδυση για το μέλλον" πλέον λογίζεται ως παίκτης επιπέδου βασικού στη Euroleague (9π, 5.5ριμπ, 11.1PIR ανά ματς).

Είναι λοιπόν σαφέστατα κρίσιμο, ο Παναθηναϊκός να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους δύο πρωτοκλασάτους Έλληνες φόργουορντ. Το θετικό είναι πως η διαδικασία ξεκινάει από νωρίς, ώστε να μην μπλέξουμε σε "θρίλερ" όπως το καλοκαίρι του 2018, που ο Καλάθης δεν είχε ανανεώσει έως τις τελευταίες μέρες του Ιουνίου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι, λόγω της ελάχιστης χρονικής απόστασης που έχει αυτή η είδηση με την αντίστοιχη για τον Νέντοβιτς, δεν αποκλείεται να μιλάμε για διαδικασία που είναι ενιαία και ως προς ένα βαθμό αλληλοτροφοδοτούμενη.

Σε κάθε περίπτωση ελπίζουμε να έρθουν καλά νέα πριν το καλοκαίρι, ώστε ο Παναθηναϊκός να έχει εξασφαλίσει τη... συνέχεια της φετινής ομάδας, και να μπορέσει να ασχοληθεί απρόσκοπτα με το πώς θα μπορέσει να την ενισχύσει για την επόμενη σεζόν.

Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.