«Έκλεισε» ο Χεζόνια!

Απόλυτη επιβεβαίωση των όσων σας ανέφερε από χτες το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ: ο Παναθηναϊκός έφτασε σε συμφωνία με τον -«τρελό» για το τριφύλλι- Μάριο Χεζόνια!

Χτες το απόγευμα το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ σας ενημέρωσε πως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε επαφές με παίκτη από το «πάνω ράφι». Σήμερα το πρωί φάνηκε πως εκτός από «καπνό» υπήρχε και...φωτιά.

Πλέον είναι και επίσημο: ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε μια σπουδαία κίνηση, φέρνοντας στο ΟΑΚΑ τον «αιώνια πιστό» Μάριο Χεζόνια, που στο παρελθόν έχει εκδηλώσει αμέτρητες φορές την λατρεία του για το τριφύλλι και τον κόσμο του.

Οι διαπραγματεύσεις με τον παίκτη ήταν εύκολες, από την στιγμή που ο Κροάτης είχε τεράστια επιθυμία να φορέσει την πράσινη φανέλα. Για αυτό τον λόγο άλλωστε έριξε αρκετά τις οικονομικές του απαιτήσεις, απέρριψε όλες τις άλλες προτάσεις που είχε και έφτασε σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα -που έχει τα δικαιώματά του στην Ευρώπη- για να παίξει στον Παναθηναϊκό.

Το σημαντικότερο όλων ωστόσο είναι το γεγονός πως η συμφωνία συμπεριλαμβάνει οψιόν και για την επόμενη σεζόν! Τα ποσά που προβλέπονται σε αυτή είναι τέτοια που το τριφύλλι μπορεί να καλύψει, απλώς σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστεί ξανά η άδεια της Μπαρτσελόνα.

Κάπως έτσι, ο «Σούπερ Μάριο» θα αγωνιστεί σίγουρα για τους επόμενους μήνες στο τριφύλλι και -καλώς εχόντων των πραγμάτων- μπορεί να έχει την ευκαιρία να ζήσει από κοντά την μαγική ατμόσφαιρα του γεμάτου ΟΑΚΑ, την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.