Αυτός ο Διούδης θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας της Εθνικής Ελλάδος!

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Σωκράτη Διούδη στον Παναθηναϊκό τη φετινή σεζόν όχι απλώς δεν έχουν περάσει απαρατήρητες, αλλά ενδέχεται να... ανταμείψουν τον 28χρονο με τη φανέλα του βασικού στην Εθνική Ομάδα!

Είναι γεγονός ότι, αν η Εθνική Ελλάδος είναι πλήρης σε μία θέση, είναι αυτή του τερματοφύλακα. Το γεγονός όμως ότι ο Διούδης κράτησε ανέπαφη την εστία της ομάδας του σε 9 ματς στο ελληνικό Πρωτάθλημα του 2020-21, κάνει τη διαφορά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Sportime», η φόρμα του Διούδη φαίνεται ότι θα τον φέρει κάτω από τα δοκάρια της Εθνικής αντί των Πασχαλάκη, Βλαχοδήμου και Μπάρκα.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως με αυτή την κίνηση, η Εθνική Ελλάδος θα εκπροσωπείται από τον καλύτερο παίκτη του φετινού Παναθηναϊκού, και ίσως του μόνου που δεν έφταιξε για το πολύ άσχημο ξεκίνημα. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να σημειωθεί ότι το πλάνο με τον Διούδη βασικό θα προχωρήσει μόνο εάν η μέση του είναι στο 100%. Σε αντίθετη περίπτωση, η χρησιμοποίησή του σε επιπλέον αγωνιστικές υποχρεώσεις δε θα είναι προς όφελος ούτε του ίδιου, ούτε του Παναθηναϊκού, και ενδεχομένως ούτε της Εθνικής.

Το τι μέλλει γενέσθαι θα ξεκαθαρίσει μέχρι τις 25 Μαρτίου, όταν η Εθνική Ελλάδος θα υποδεχτεί την Ισπανική Εθνική Ομάδα, για την πρώτη αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.