Άρχισαν οι συζητήσεις για νέο συμβόλαιο στον Νέντοβιτς!

 Οι άνθρωποι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχουν ανοίξει τις συζητήσεις για να έρθουν σε νέα συμφωνία με τον Νεμάνια Νέντοβιτς, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Ήταν γνωστό άλλωστε, πως με τις φετινές του εμφανίσεις ο Νεμάνια Νέντοβιτς (16,7π - 3.8ασ - 14.8PIR ανά ματς στη Euroleague) έχει ανταποκριθεί στον ρόλο του "πρώτου βιολιού" της περιφέρειας, ενώ έχει "κερδίσει" και τους οπαδούς του Παναθηναϊκού με τον ποιοτικότατο τρόπο παιχνιδιού του. Ως εκ τούτου, η πράσινη διοίκηση δείχνει να τον υπολογίζει ως το νεότερο κομμάτι του κορμού της ομάδας, πέρα από τους πρωτοκλασάτους Έλληνές της (Παπαπέτρου, Παπαγιάννης, Μήτογλου).

Η είδηση έρχεται να επιβεβαιώσει ότι ο Παναθηναϊκός προετοιμάζει από τώρα το έδαφος, ώστε να έρθει η νέα συμφωνία πριν λήξει το υπάρχον συμβόλαιο και ο παίκτης μείνει ελεύθερος. Μία συμφωνία που μάλιστα θα αφορά συμβόλαιο διετούς διάρκειας (μέχρι το 2023), με αυξημένες απολαβές από τις φετινές. Με δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός του Δημήτρη Γιαννακόπουλου έχει χάσει στο παρελθόν αμέτρητους καλούς παίκτες, όταν ήρθε η ώρα να τους προσφέρει βελτιωμένα συμβόλαια από τα ήδη υπάρχοντα (Λάσμε, Ματσιούλις, Σίνγκλτον, Τζέιμς ενδεικτικά), η συγκεκριμένη εξέλιξη μόνο ως θετική μπορεί να υπολογιστεί.

Τέλος, ρεπορτάζ της εφημερίδας Live Sport αναφέρει ότι στον Σέρβο γκαρντ αρέσει η καθημερινή ζωή στην Αθήνα, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τις πιθανότητες μελλοντικής ανανέωσης.

Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.