ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γι' αυτό τιμωρήθηκε στο «αιώνιο» ντέρμπι ο Παναθηναϊκός

Το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ σας παραθέτει τα άρθρα του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, βάσει των οποίων ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο για το -κεκλεισμένων των θυρών- ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.


Ο Παναθηναϊκός έκανε το καθήκον του και νίκησε με 2-1 τον Ολυμπιακό στην Λεωφόρο, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη φυσικά κεκλεισμένων των θυρών, λόγω των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Την ίδια στιγμή λοιπόν που στο «Γ. Καραϊσκάκης» έχει γίνει συνήθεια η αποχώρηση των αντίπαλων προπονητών από την συνέντευξη μετά το τέλος των αγώνων, λόγω των υβριστικών συνθημάτων από τους υπεράριθμους χούλιγκαν που βρίσκονται στο γήπεδο και που στο «Κλ. Βικελίδης» ακούγονται αισχρές ύβρεις για αθλητές του Παναθηναϊκού, στην Λεωφόρο δεν γίναμε μάρτυρες κανενός τέτοιου περιστατικού.

Οι «πράσινοι» ωστόσο κλήθηκαν σε απολογία και εν τέλει τιμωρήθηκαν με χρηματικό πρόστιμο ύψους 5.250€. Το εύλογο ερώτημα όλων ήταν "Γιατί;" και το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ έψαξε και σας παραθέτει τα άρθρα βάσει των οποίων κλήθηκε σε απολογία η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Τα άρθρα τα οποία αναφέρονται στην ανακοίνωση με την οποία το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο καλούσε τον Παναθηναϊκό σε απολογία ήταν, αυτολεξεί, τα: "1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. β’ και γ’ του Π.Κ. της ΕΠΟ".

Όπως επιβάλλει λοιπόν η δημοσιογραφική έρευνα, σας τα παραθέτουμε προκειμένου να διαπιστώσετε τους λόγους για τους οποίους το... καθιερωμένο τα τελευταία χρόνια πρόστιμο στο τριφύλλι συνεχίζει να επιβάλλεται ακόμα και σε παιχνίδια χωρίς κόσμο.

Μπορείτε να βρείτε τα σχετικά άρθρα εδώ.

Για την ιστορία, παραθέτουμε την απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού οργάνου μετά το «διπλό» του Παναθηναϊκό επί του Άρη: 


Ο Παναθηναϊκός λοιπόν, σε ένα ντέρμπι όπου -προφανώς- δεν έγινε το παραμικρό και κανένας τηλεθεατής δεν είδε λόγω τιμωρίας, καλείται να πληρώσει υπερδιπλάσιο πρόστιμο από αυτό της ΠΑΕ Άρης, όταν όλοι Έλληνες φίλαθλοι άκουγαν αισχρές ύβρεις για τους παίκτες του τριφυλλιού. Ακόμα κι αυτούς που ανδρώθηκαν ποδοσφαιρικά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.


Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.