Χαραλαμπίδης: "Όλα είναι υπό διαμόρφωση!"

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης σχολίασε την ήττα του Παναθηναϊκού από την Φενερμπαχτσέ, ενώ τόνισε πως... όλα είναι υπό διαμόρφωση στην ομάδα.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Θεωρώ πως είναι μια δύσκολη συνθήκη, αλλαγή προπονητή, πράγματα που αλλάζουν, διαδικασία να διαμορφωθούν νέες συνθήκες. Χρειάζεται προσαρμοστικότητα κι αυτό να γίνει γρήγορα απ’ τα παιδιά επειδή υπάρχουν αγώνες. Η Φενέρ είναι σε καλό μομέντουμ, παίζει εξαιρετικά, δεν ανταποκριθήκαμε στην πίεση που μας άσκησαν, να πάρουμε σωστές αποφάσεις και δίκαια χάσαμε."

Για την Φενέρ: "Κράτησε κάποιους παίκτες, απομάκρυνε κάποιους άλλους. Κι ο Παναθηναϊκός έκανε μια επιλογή με την αλλαγή προπονητή. Επιφέρει αυτό πράγματα που πρέπει να ενσωματωθούν. Ο κόουτς είναι μόλις μία μέρα στην ομάδα ήταν δύσκολο να διαχειριστεί πράγματα που δεν γνωρίζει. Πιστεύω η συνέχεια θα είναι πολύ διαφορετική. Ήταν πολύ ιδιαίτερο ματς σύμφωνα με τις συνθήκες που διαμορφώθηκαν με την έλευση νέου προπονητή."

Για το αν χρειάζεται κατανομή ρόλων στην ομάδα: "Είμαστε πολύ νωρίς, έχουμε κάνει δύο μίτινγκ, αντίστοιχα έχουν γίνει και με τη διοίκηση. Όλα είναι υπό διαμόρφωση."


Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.