Βέλεθ: "Σημαντική νίκη - Παίζω όπου με χρειάζεται η ομάδα"

Ο Βέλεθ έκανε τις δικές του δηλώσεις μετά την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα τονίζοντας πως ήταν μία σημαντική νίκη αλλά και πως παίζει όπου τον χρειάζεται η ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

"Καταρχήν πιστεύω ότι πρέπει να δοθούν τα εύσημα στους Φώτη (Ιωαννίδη) και Ανδρέα (Αθανασακόπουλο). Ιδιαίτερα στον δεύτερο, ο οποίος έκανε ουσιαστικά το ντεμπούτο του σήμερα. Είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον. Το ματς ήταν δύσκολο και προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς."

Για το αν η νίκη ήταν «ανάσα»: "Ήταν μία σημαντική νίκη. Το να μπορούμε να βγάζουμε αυτούς τους αγώνες με τις απουσίες που έχουμε είναι επίσης δύσκολο και σημαντικό."

Για τις αποφάσεις του διαιτητή και του VAR: "Υπάρχουν άνθρωποι που είναι υπέρ και άλλοι που είναι κατά του VAR. Η τεχνολογία έχει μπει στο ποδόσφαιρο και αν λέει το VAR ότι υπάρχει κάτι, τότε έτσι είναι."

Για το νέο του ρόλο: "Η αλήθεια είναι ότι έπαιζα σε αυτή τη θέση πριν από αρκετά χρόνια. Τα τελευταία δύο δεν παίζω εκεί. Αλλά, πηγαίνω και παίζω εκεί που με χρειάζεται η ομάδα. Η θέση αυτή έχει πολύ τρέξιμο αλλά είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα να κερδίσει."

Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.