Το παρασκήνιο στην υπόθεση του Ζαγαρίτη

Ο Ζαγαρίτης θα φύγει από το τριφύλλι για την Πάρμα, όπως αποκαλύφθηκε, με το παρασκήνιο της υπόθεσης να γίνεται γνωστό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «sdna», όλα άρχισαν τα Χριστούγεννα, όπου ξεκίνησαν οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου. Η πλευρά του Ζαγαρίτη ζητούσε από 150.000 έως 200.000 ευρώ τον χρόνο συν τα μπόνους παραμονής. Ένα ποσό εικοσαπλάσιο του τωρινού του συμβολαίου (περίπου 10.000 ευρώ).

Ο Παναθηναϊκός από την μεριά του τόνισε πως δε θέλει να αλλάξει η ιεραρχία, δηλαδή το να πληρώνεται περισσότερα ο Ζαγαρίτης από τον Μπουζούκη και τον Χατζηγιοβάνη για παράδειγμα, καθώς έχει λιγότερες συμμετοχές.

Όμως, η στάση των «πρασίνων» προς τον παίκτη δεν άλλαξε, καθώς είχε αρκετές συμμετοχές από τότε. Ο ίδιος ο παίκτης τόνισε πως ήθελε να μείνει, όμως το οικονομικό κομμάτι θα το διαχειριζόταν ο εκπρόσωπός του.

Τις τελευταίες δύο μέρες υπήρξαν αρκετές εξελίξεις για το συμβόλαιο του νεαρού. Η πλευρά του παίκτη έκανε γνωστή την συμφωνία με την Πάρμα, με την πρόταση προς το τριφύλλι να φτάνει τα 400.000 ευρώ. Ο Παναθηναϊκός δέχτηκε με την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει εγγυητική από την Πάρμα.

Τότε, ο ατζέντης του Ζαγαρίτη ενημέρωσε το τριφύλλι πως αν δεν γίνει η συμφωνία με την Πάρμα, το καλοκαίρι ο παίκτης θα πήγαινε σε ελληνική ομάδα ώστε ο Παναθηναϊκός να χάσει τα τροφεία.

Μετά από αυτό πάρθηκε η απόφαση ο Ζαγαρίτης να προπονηθεί με το γκρουπ όσων δε θα είναι στην αποστολή απέναντι στον Άρη.

Το μόνο που μένει είναι να στείλει η Πάρμα την εγγυητική, ώστε να μπορέσει να γίνει οριστική η συμφωνία.

Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.