«Τελειώνει» του Λαμκέλ Ζε, ψάχνει για άλλον εξτρέμ το τριφύλλι

Ο Λαμκέλ Ζε φαίνεται... να τα γυρνάει, δηλώνοντας πως είναι διαθέσιμος στον νέο προπονητή της Αντβέρπ και, έτσι, ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για άλλο εξτρέμ στην μεταγραφική περίοδο.

Ο Καμερουνέζος εξτρέμ εμφανίστηκε σε ένα βίντεο στον επίσημο λογαριασμό της Αντβέρπ και απολογήθηκε για την πρόσφατη συμπεριφορά του.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

"Θέλω να εξηγήσω κάποια πράγματα για όσα έγιναν. Απολογούμαι  τόσο στο κλαμπ όσο και στους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι είναι φανταστικοί και πάντα ήταν στο πλευρό μου. Αντέδρασα έτσι, επειδή έχω πολλά στο μυαλό μου, όπως μία μεταγραφή . Δεν είναι εύκολο για μένα. Παραμένω στη διάθεση του κλαμπ. Αν ο νέος προπονητής με θέλει, θα είμαι εκεί. Ελπίζω να συναντηθούμε σύντομα στο γήπεδο".

Με την σειρά του, το τριφύλλι φαίνεται να σταματάει να κυνηγάει τον Λαμκέλ Ζε τόσο λόγω της συμπεριφοράς του πλαγίου επιθετικού όσο και για τη στάση της Αντβέρπ στις διαπραγματεύσεις.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για άλλους εξτρέμ ώστε να πραγματοποιήσει τους μεταγραφικούς του στόχους, και θα επιστρέψει στην υπόθεση «Ζε» μόνο αν η Αντβέρπ κάνει υποχωρήσεις στις διαπραγματεύσεις.


Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.