Σένκεφελντ: "Παίζαμε δύο χρόνια σερί, θέλαμε να δούμε τις οικογένειές μας!"

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ μίλησε για την ισοπαλία του Παναθηναϊκού κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ σχολίασε και την άδεια που πήραν οι «πράσινοι» για τα Χριστούγεννα.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

"Είχαμε δυσκολίες με τραυματισμούς και τον κορωνοϊό. Όμως αυτή είναι η ζωή. Πρέπει να δείξουμε πόσο δυνατοί είμαστε, δεν κατηγορώ κανέναν για την προσπάθεια, αλλά δεν ήταν αρκετό. Είχαν περισσότερες ευκαιρίες, ήταν πιο επικίνδυνοι από εμάς. Τι να πω; Δεν ήταν αρκετό…"

Για το πόσο επηρεάστηκαν απ’ όσα έγιναν παραμονή του αγώνα: "Δεν μπορούμε να το αλλάξουμε, πρέπει να είσαι συμπαγής στο μυαλό. Έπρεπε να νικήσουμε το ματς. Πάντα μπορείς να βρεις κάτι να πεις ως δικαιολογία. Αλλά δεν είναι αρκετό."

Για το τι έλειψε στον Παναθηναϊκό: "Δε θέλω να μιλήσω για συμπαίκτες μου ή για κάτι αγωνιστικό. Πάντα τους υπερασπίζομαι. Έχω τη γνώμη μου αλλά την κρατώ για τα αποδυτήρια."

Για την άδεια που πήραν οι παίκτες: "Παίζαμε σχεδόν δύο χρόνια σερί, είχαμε μόνο 10 μέρες άδεια το καλοκαίρι. Κάνουμε τα πάντα για την ομάδα, όμως είναι σημαντικό όλοι να δούμε και την οικογένειά μας."

Για την αμυντική προσέγγιση των αγώνων κι αν είναι εντολή προπονητή: "Είναι διαφορετικοί οι δύο τελευταίοι προπονητές μας. Φαίνεται πως παίζουμε αμυντικά επειδή δεν κάναμε σωστή πίεση και μετά αμυνόμασταν."


Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.