Ζόρικα τα πράγματα στον Παναθηναϊκό - Πιθανότητα για... απανωτές αναβολές!

Η κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό είναι... άκρως ανησυχητική, αφού υπάρχει κίνδυνος για αναβολή αρκετών αγώνων.

Το 2021 μπήκε πολύ άσχημα για το τριφύλλι, αφού τα χτεσινά τεστ ανίχνευσης για τον κορωνοϊό που διεξήχθησαν στο Κορωπί έδειξαν τέσσερα κρούσματα στις τάξεις της ομάδας.

Αυτή την στιγμή διεξάγονται νέα τεστ, από τα οποία θα κριθεί η μοίρα της σημερινής (3/1) αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης, που είναι προγραμματισμένη για τις 15:00.

Αυτό ωστόσο μπορεί να είναι το... μικρότερο δυνατό πρόβλημα για τους «πράσινους», αφού η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έχει ήδη ενημερωθεί για τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό και ενδέχεται να επιβάλει κατ' οίκον περιορισμό 14 ημερών στα μέλη της ομάδας.

Εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο, τότε όλα δείχνουν πως θα υπάρξει αναβολή και στα ματς με Απόλλωνα Σμύρνης, Λάρισα και Άρη, κάτι το οποίο θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις και ένα... βουνό στο πρόγραμμα του τριφυλλιού.

Φυσικά αν δεν παρθεί μια τέτοια απόφαση από τους αρμόδιους, τότε για να αναβληθεί το ματς με τον Απόλλωνα θα πρέπει να προκύψουν ακόμα 5 κρούσματα, δίχως να υπολογίζονται σε αυτά τα -όποια- σημερινά, τα χτεσινά και φυσικά ο Μαουρίσιο, που βρίσκεται στην Βραζιλία.

Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.