Χουάνκαρ: "Υπάρχει προβληματισμός - Κοιτάμε τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις"

Ο Χουάνκαρ μίλησε για το σημερινό ματς με τον Απόλλωνα, ενώ αναφέρθηκε στην ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης αλλά και την χρησιμοποίησή του στο δεξί άκρο της άμυνας.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης:

"Υπάρχει προβληματισμός, γιατί είμαστε μια ομάδα που θέλει πάντοτε να κερδίσει και ιδιαίτερα γιατί κοιτάμε τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πάντοτε παίζουμε με στόχο τη νίκη, αλλά υπάρχουν διάφορες δύσκολες καταστάσεις, όπως τώρα με το θέμα του κορωνοϊού, εξαιτίας του οποίου έμειναν εκτός κάποιοι συμπαίκτες μας. Είμαστε ο Παναθηναϊκός, πρέπει να συνεχίσουμε τη μάχη μας για το καλύτερο αποτέλεσμα και για το «Τριφύλλι» και για τους φιλάθλους μας και για όλο τον κόσμο."

Για το ρόλο του σαν δεξί μπακ:

"Ήταν αρκετά δύσκολο γιατί έχω συνηθίσει να παίζω στην άλλη πλευρά. Οπότε ήταν δύσκολο. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα και τους συμπαίκτες μου και να παίξω σε οποιαδήποτε θέση ο προπονητής μου ζητήσει."

Για το πρόβλημα που έχει ο Παναθηναϊκός στο γκολ:

"Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν πολλοί παράγοντες οι οποίοι επηρεάζουν, υπάρχουν στιγμές που δημιουργείς ευκαιρίες και δεν μπορείς να πετύχεις γκολ, υπάρχουν άλλες στιγμές που σκοράρεις χωρίς ιδιαίτερες ευκαιρίες. Όμως είμαστε μια μεγάλη ομάδα, είμαστε ο Παναθηναϊκός και πρέπει πάντα να προσπαθούμε για το καλύτερο."

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα:

"Όλες οι ομάδες στο πρωτάθλημα έχουν τις δυσκολίες τους. Γνωρίζω τον Απόλλωνα και το παιχνίδι του. Είμαστε ο Παναθηναϊκός και πρέπει σε κάθε αγώνα και σε κάθε στιγμή να αποδεικνύουμε ότι είμαστε ο Παναθηναϊκός. Αν πρέπει να τιμάς στο 100% κάθε φανέλα, αυτό πρέπει να το κάνεις πολύ περισσότερο όταν φοράς τη φανέλα του Παναθηναϊκού."


Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.