«Εύκολο να χάσει "ηθικά" τον Μακέντα ο Παναθηναϊκός, δύσκολο κανονικά!»

Δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας αναφέρεται στον Φεντερίκο Μακέντα και την κατάσταση που επικρατεί ανάμεσα στον Ιταλό και το τριφύλλι.


Ο Ιταλός επιθετικός έμεινε στον πάγκο στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Καρλίτος να ξεκινάει βασικός, παρ' ότι ο Μακέντα είχε αρκετά καλή απόδοση τόσο κόντρα στον ΠΑΟΚ, όσο και στο νικηφόρο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ ταίριαζε... σαφώς καλύτερα στο συγκεκριμένο ματς.

Αυτά ακριβώς τονίζει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «LiveSport», το οποίο αναφέρει παράλληλα πως ο Μακέντα ήταν από τους ελάχιστους ξένους που προτίμησαν να παραμείνουν στην Ελλάδα κατά την διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης άδειας και να μην πάει στην πατρίδα του, η οποία μάλιστα είναι και δίπλα στην Ελλάδα.

Με την απόφαση λοιπόν να μην ξεκινήσει κόντρα στους Αρκάδες, που μοιάζει με... τιμωρία για το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίοι υπέπεσε στην Τούμπα, ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει -σύμφωνα με την εφημερίδα-  να... χάσει «ηθικά» τον Φεντερίκο Μακέντα, όμως είναι δύσκολο να τον χάσει πραγματικά, μέσω κάποιας πώλησης.

Εφόσον φυσικά συμβεί αυτό, τότε θα μείνει στο τριφύλλι ένας... ξενερωμένος παίκτης, δίχως κίνητρα και όρεξη να προσφέρει, που θα περιμένει απλώς την ολοκλήρωση του συμβολαίου του για να αποχωρήσει από τον σύλλογο.


Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.