Εμμανουηλίδης: "Δεν ξέρω αν είμαι αδικημένος..."

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης αφιέρωσε συγκινημένος το γκολ του στην μητέρα του, που έχει φύγει από την ζωή, ενώ τόνισε πως μπορεί ο ίδιος να κρίνει αν είναι αδικημένος.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

"Όταν έχεις αποχή τόσο καιρό απ' τα γήπεδα, είναι διαφορετικό. Στο χρόνο που θα μπεις πρέπει να τα δώσεις όλα να κάνεις το κλικ στον προπονητή. Πιστεύω τον δικαίωσα. Είμαι συγκινημένος… Ήταν δύσκολο, για έναν ποδοσφαιριστή να απέχει τόσο από αγώνα. Οι προπονήσεις είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Το γκολ μου δίνει τεράστιο κίνητρο, είμαι χαρούμενος."

Για το αν το περίμενε: "Πίστευα στον εαυτό μου, πως θα είναι η εβδομάδα μου. Ευχαριστώ και τον Καμπετσή. Και στο πρώτο μου γκολ με τη Λαμία πριν δύο χρόνια, ήταν δική του ασίστ."

Για τον τρόπο που πανηγύρισε: "Ξέρω εγώ γιατί το έκανα, δε θα ήθελα να πω… Όπως το πάρει κανείς."

Για το αν είναι αδικημένος κι αν αισθάνεται πληγωμένος: "Δεν είναι στο χέρι μου αν θα παίξω, δεν ξέρω αν είμαι αδικημένος. Το μόνο που έχω να κάνω είναι η δουλειά μου, να βοηθάω την ομάδα μου. Αυτό έκανα και σήμερα."

Για τη θέση του: "Τι να πω; Δεν είναι που μου αρέσει, όπου και να παίξω θα αποδώσω το μέγιστο. Και φορ έχω παίξει καλά και εξτρέμ. Είναι πλεονέκτημα για τον προπονητή, έχει επιπλέον λύσεις. Δηλώνω και εξτρέμ και φορ."

Για τη συγκίνησή του: "Έχω πει στον εαυτό μου πως κάθε γκολ που θα βάζω θα πηγαίνει σε ένα άτομο το οποίο είναι ψηλά… Είναι και μια δικαίωση για τον εαυτό μου."


Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.