Μπόλονι: "Θα ήθελα να εκμεταλλευτεί αυτή την κατάσταση άλλος ένας νεαρός παίκτης."

Ο Λάζλο Μπόλονι τόνισε πως θέλει να δώσει την ευκαιρία σε ακόμα έναν νεαρό κόντρα στην Λάρισα, ενώ αποκάλυψε την... έκπληξη που σκόπευε να κάνει στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για τις πολλές απουσίες που καλείται να διαχειριστεί ενόψει του αγώνα με την ΑΕΛ: "Είναι πραγματικά μια εύθραυστη κατάσταση, γιατί όταν δεν μπορείς να έχεις στη διάθεση σου επτά παίκτες είναι πραγματικά μια μεγάλη κακοτυχία. Είμαι πεπεισμένος ότι με τους παίκτες που συνεχίζουμε, σε ένα μήνα με πολλούς αγώνες και με το γεγονός ότι είχαμε πέντε παίκτες για μεγάλο διάστημα απόντες και σε αυτούς προστίθενται άλλοι δύο οι οποίοι εκτίουν ποινή καρτών, θα κάνουμε το παν για να έχουμε δύναμη και αυτοπεποίθηση. Συνήθως λέμε ότι οι δυσκολίες σε δυναμώνουν, σε μεγαλώνουν και σε συνασπίζουν. Θα βασιστούμε και σε αυτό."

Για το αν θα «αντλήσει» και πάλι λύσεις από τη «δεξαμενή» των νεαρών παικτών: "Σήμερα ειδικά δεν ξέρω τι ακριβώς θα κάνω, έχω ακόμα 48 ώρες στη διάθεση μου για να σκεφτώ. Έχω μια μικρή ιδέα στο μυαλό μου, δεν θα την αποκαλύψω, αλλά θα ήθελα και άλλος ένας νεαρός παίκτης να εκμεταλλευτεί αυτή την κατάσταση. Δεν θα κρύψω ότι στο παιχνίδι με τον Αστέρα είχαμε επιλέξει τον Τζαβίδα στη θέση του δεξιού μπακ, όμως τον εμπόδισε η «βόμβα» του κορωνοϊού. Πρόκειται για έναν παίκτη με ποιότητα, τεχνική και πνευματική ωριμότητα και είναι ένας παίκτης που θα ήθελα να δοκιμάσω, όμως εξαιτίας της κατάστασης αυτό δεν είναι εφικτό τη δεδομένη στιγμή."

Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ: "Λαμβάνοντας υπόψιν τις δυσκολίες που έχουμε, ακόμα και όταν η ομάδα είναι χωρίς απουσίες, σκέφτομαι την επιθετική αποτελεσματικότητα μας. Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις με άλλους παίκτες για να μπορέσουμε να κάνουμε τη διαφορά. Δεν μπορώ να πω ότι περιμένω έναν ανοικτό αγώνα ή ένα παιχνίδι που θα δούμε εξαιρετικά πράγματα δεδομένης της κατάστασης, όμως γνωρίζω ότι μπορώ να βασιστώ στη θέληση και την ικανότητα των παικτών μου."

Για το αν μπορεί να βρεθεί η απάντηση στο επιθετικό πρόβλημα της ομάδας του: "Αυτό ψάχνω και όταν δω κάτι, το χρησιμοποιώ αμέσως. Ας μείνουμε θετικοί. Και αν όχι θετικοί, να πω ότι έχω επιθετικούς παίκτες, απλά επειδή με ρωτήσατε αν βλέπω λύσεις, για να βρω λύσεις θα πρέπει να ανοίξω τα μάτια μου."

Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.