Έρχονται άμεσες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό - Στον «αέρα» ο Βόβορας

Η ήττα από το Λαύριο φέρνει άμεσες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, με το μέλλον του Βόβορα να είναι αβέβαιο και τις αλλαγές στο ρόστερ πιθανές!


Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν την χειρότερη φετινή τους εμφάνιση απέναντι στο Λαύριο, το οποίο επέστρεψε από το -11, έφτασε στο +14 και υποχρέωσε το τριφύλλι στην πρώτη του φετινή ήττα στην Basket League.

Το αποτέλεσμα αυτό, σε συνδυασμό με την γενικότερη εικόνα της ομάδας το τελευταίο διάστημα, φαίνεται πως θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις στην ομάδα, με το «sdna» να αποκαλύπτει πως το μέλλον του Γιώργου Βόβορα είναι πλέον αβέβαιο.

Στον Παναθηναϊκό εξετάζουν το ενδεχόμενο «διαζυγίου» με τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να πάρει το μάξιμουμ από τους παίκτες του και να ανταποκριθεί στο υψηλότερο επίπεδο.

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις, ενώ είναι πολύ πιθανό να γίνουν και δραστικές αλλαγές στο ροτέισον της ομάδας, με τον χρόνο ορισμένων παικτών να μειώνεται. Τέλος, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό, με τους Φόστερ και Όγκαστ να βρίσκονται ήδη στον... αέρα.


Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.