Αλεξανδρόπουλος: "Έπρεπε να κερδίσουμε, δεν μπορούμε να λέμε πολλά για Ευρώπη..."

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος σχολίασε την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως οι «πράσινοι» δεν... δικαιούνται να μιλάνε για Ευρώπη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

"Δεν ήμασταν όπως θα θέλαμε. Είχαμε προβλήματα αλλά είχαμε αρκετούς ετοιμοπόλεμους παίκτες. Έπρεπε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Είχαμε τα προβλήματά μας αλλά δεν το θεωρώ δικαιολογία αυτό. Ήμασταν 11 παίκτες και τα παιδιά στον πάγκο που βοήθησαν αρκετά. Έπρεπε να είμαστε καλύτεροι, πιο ανταγωνιστικοί και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Σίγουρα δεν αξίζαμε τη νίκη σήμερα, αυτό που μένει είναι η προσπάθεια αλλά δεν στέκομαι σε αυτό. Είμαστε στεναχωρημένοι που δεν κερδίσαμε το παιχνίδι."

Για το τι δεν βγήκε μεσοεπιθετικά: "Δε μα βγήκε σίγουρα η πίεση στο πρώτο ημίχρονο. Γι’ αυτό ο Αστέρας είχε καλή κυκλοφορία. Άνοιγε πολύ τους πλάγιους μπακ και με 5-6 πάσες έφερνε την μπάλα την περιοχή μας. Στο δεύτερο ημίχρονο το πράγματα έγιναν καλύτερα, κερδίσαμε πιο πολλές προσωπικές μονομαχίες, όπως είπα βοήθησαν και τα παιδιά που μπήκαν ως αλλαγή. Αν είχαμε καθαρό μυαλό, θα έβγαινε μία καλή πάσα και από εκεί και πέρα κάποια τελικά ενέργεια στον στόχο που μπορεί να έμπαινε και γκολ."

Για την αμυντική προσέγγιση: "Δεν μπήκαμε και είπαμε πάμε να κλειστούμε στο δικό μας μισό και να περιμένουμε τον Αστέρα αλλά ο Αστέρας είχε μία καλή κυκλοφορία και μας ανάγκαζε να μπούμε στη δική μας περιοχή. Έπρεπε να πάρουμε παραπάνω μέτρα, να πιέσουμε πιο ψηλά και να έχουμε καλύτερη κυκλοφορία. Η κυκλοφορία πιστεύω μας κόστισε. Όποτε κλέβαμε την μπάλα κάναμε μία μεγάλη μπαλιά μέσα και μετά πάλι στη μονομαχία. Δεν παίξαμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και που έχουμε συνηθίσει."

Για το κυνήγι μίας θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη: "Είναι πολλοί χαμένοι βαθμοί. Δεν μπορούμε να λέμε πολλά. Δε μας το επιτρέπει αυτό η πορεία που έχουμε κάνει. Αυτό που έχουμε να κάνουμε εμείς είναι να δίνουμε τα πάντα στο γήπεδο, τα πάντα στην προπόνηση ώστε να βελτιωνόμαστε και να έχουμε ένα καλύτερο πρόσωπο γιατί αυτό δε είναι αυτό που μπορούμε και θέλουμε να δείχνουμε, για να παίρνουμε και τους τρεις βαθμούς και να αποδίδουμε και καλό ποδόσφαιρο. Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Ήταν δύσκολη εβδομάδα. Είμαστε επαγγελματίες. Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι της Τετάρτης."

Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.