Αϊτόρ: "Είναι όλα ψέματα, ελπίζω να συνεχίσω στον Παναθηναϊκό!"

Ο Αϊτόρ μίλησε για το παιχνίδι με τον Αστέρα και τη νέα χρονιά που ξεκινά, ενώ αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά σενάρια που εμπλέκουν το όνομά του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για όσα περιμένει μέσα στο 2021: "Η όρεξη να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά υπάρχει, ώστε να πάμε την ομάδα εκεί που αξίζει και θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχει ο σύλλογος, ώστε να συνεχίσει να αναπτύσσεται."

Για το 2020 και όσα αφήνει πίσω του: "Ήταν μια περίεργη χρονιά, μένω με τις σκέψεις των ανθρώπων που γνώρισα και με τους νέους στόχους που έχω. Θέλω να βελτιωθώ και ελπίζω ότι όλα θα πραγματοποιηθούν."

Για τη θετική του παρουσία στα τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού: "Το ότι πέτυχα γκολ στο ματς με τα Γιάννινα μου έδωσε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, δούλεψα πολύ για να μπορέσω να παίξω και ελπίζω να συνεχίσω να σκοράρω και να βοηθώ με αυτόν τον τρόπο την ομάδα μου.

Για τα δημοσιεύματα που τον φέρνουν ως στόχο ξένων συλλόγων: "Οτιδήποτε εμφανίζεται είναι ψευδές, δεν έχω ακούσει το παραμικρό και είμαι επικεντρωμένος στον Παναθηναϊκό. Έχω συμβόλαιο τριετίας και ελπίζω να το συνεχίσω και να το ολοκληρώσω."

Για το ματς με τον Αστέρα: "Η αλήθεια είναι ότι έρχεται δύσκολος μήνας. Μπαίνουμε στη χρονιά κόντρα στον Αστέρα και έχουμε μεγάλη όρεξη για να ξεκινήσουμε με μια νίκη το 2021."

Για τις απουσίες των Κουρμπέλη και Μαουρίσιο: "Πρόκειται για δύο μεγάλες απουσίες, οι οποίες είναι σημαντικές. Πρόκειται για δύο σημαντικούς παίκτες στην ομάδα, όμως έχουμε την τύχη να διαθέτουμε ένα πλήρες ρόστερ και όλοι έχουν εμπιστοσύνη σε όλους και έχουμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον."

Για τη Λεωφόρο: "Τα παιδιά που προέρχονται από την Ακαδημία έχουν μεγάλη όρεξη για να παίξουν το παιχνίδι στη Λεωφόρο και αυτή την όρεξη τη μεταφέρουν και στους ξένους παίκτες. Ήδη παίξαμε εκεί, κερδίσαμε και θέλουμε να συνεχίσουμε νικηφόρα την πορεία μας."

Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.