«Κολλάει» στις συζητήσεις ΠΑΕ - Ερασιτέχνη ο Βοτανικός!

Άκαρπες φαίνεται πως είναι οι μέχρι τώρα συζητήσεις ανάμεσα σε ΠΑΕ και Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, με την Διπλή Ανάπλαση να βρίσκεται στον... αέρα.


Μετά την υπογραφή του MoU για την Διπλή Ανάπλαση, το επόμενο βήμα είναι η σύναψη των διμερών συμβάσεων ανάμεσα σε ΠΑΕ, Ερασιτέχνη και Δήμο Αθηναίων, προκειμένου αυτές να περάσουν από την έγκριση της Γενικής Συνέλευσης της «μάνας του λόχου».

Όπως αποκάλυψε ωστόσο το «sdna», οι ενδοπαναθηναϊκές συζητήσεις ανάμεσα σε ΠΑΕ και Ερασιτέχνη δεν βρίσκονται σε καθόλου καλό δρόμο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα έχουν γίνει τέσσερις συναντήσεις τις 3 τελευταίες εβδομάδες, χωρίς καμία πρόοδο ωστόσο.

Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θέλει να μπει σε ένα σύγχρονο γήπεδο και να δημιουργήσει συνθήκες πρωταθλητισμού, δίχως να δώσει πολλά χρήματα στον ΑΟ, ενώ ο Ερασιτέχνης θέλει έναν αυτάρκη Παναθηναϊκό, αφού δίνει το μεγαλύτερο περιουσιακό του στοιχείο.

Την ίδια στιγμή ο Κώστας Μπακογιάννης είναι ενήμερος για το θέμα και αρκετά προβληματισμένος, αφού δεν βρεθεί η «χρυσή τομή» δεν θα έχει νόημα να πραγματοποιηθεί και η Γενική Συνέλευση της «μάνας του λόχου».


Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.