Γιαννακόπουλος: "Χειροτέρεψαν οι όροι, μόνο ο κόσμος μπορεί να πάρει την απόφαση!"

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση ανάμεσα σε Δημήτρη Γιαννακόπουλο και Κώστα Μπακογιάννη, με τον ισχυρό άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ να τονίζει πως οι όροι που άκουσε ήταν ακόμα χειρότεροι απ' αυτούς που τον έκαναν να φύγει από τον Σύλλογο!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, προκειμένου να συζητήσουν για την προοπτική δημιουργίας κλειστού γηπέδου μπάσκετ στον Βοτανικό.

Μετά την αποχώρησή του από το Δημαρχείο ωστόσο, τόνισε πως οι όροι που άκουσε ήταν ακόμα χειρότεροι από τους προηγούμενους, που τον είχαν «αναγκάσει» να φύγει από το τριφύλλι. 

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως μια τέτοια απόφαση δεν μπορεί να παρθεί ούτε από κάποιον που έχει οδηγήσει πολλάκις σε αδιέξοδο την ομάδα (Αλαφούζος), ούτε από κάποιον που δεν έχει το ειδικό βάρος (Μαλακατές), ούτε από κάποιον που ετοιμάζεται να αποχωρήσει (Γιαννακόπουλος).

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Είναι γνωστό ότι από τον περασμένο Ιούνιο ότι ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους της αποχώρησης μου από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό ήταν οι εξελίξεις στο θέμα της Διπλής Ανάπλασης όπως επίσης και ότι ο κύκλος μου στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει κλείσει. Εύλογα θα με ρωτήσετε λοιπόν γιατί είστε εδώ. ‘Ήρθα πρωτίστως για να δω τι έχει αλλάξει από τη συμφωνία που είχα κάνει με τον πρώην πρωθυπουργό, τον νυν πρωθυπουργό, τον Δήμαρχο και όλους τους φορείς γύρω από το θέμα του Βοτανικού. Ήρθα γιατί με ενδιαφέρει το καλό του Παναθηναϊκού, το σύνολο των Παναθηναϊκών τμημάτων και ήρθα να ακούσω και την πρόταση για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός να δω άμα είναι συμφέρουσα ώστε να μπει όχι στον νόμο της Διπλής Ανάπλασης αλλά σε όλο αυτό το project.

Ανάλογα με τους όρους αυτής της συμφωνίας ο Παναθηναϊκός ή θα μεγαλουργήσει και θα επανέλθει έτσι στα πρωταθλήματα ή θα είναι ταφόπλακα ή θα είναι κάτι που θα υποθηκεύει το μέλλον του Παναθηναϊκού για πάντα. Είναι μια απόφαση ζωής ο Βοτανικός για τον Παναθηναϊκό, για τα τμήματα του και για τη βιωσιμότητα του. Ως εκ τούτου θεωρώ ότι κανένα από τα φυσικά πρόσωπα που σήμερα που διοικούν τον Παναθηναϊκό ή εμπλέκονται με τον Παναθηναϊκό ούτε πρέπει αλλά ούτε μπορούνε να πάρουν τόσο σημαντικές αποφάσεις. Ο ένας έχει διασύρει κατ' επανάληψη το όνομα του Παναθηναϊκού εντός και εκτός γηπέδου και έχει αποδείξει ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει και ο μόνος γνώμονας με τον οποίο πράττει είναι το οικονομικό συμφέρον του αλλά και η εξυπηρέτηση τρίτων, ο άλλος δεν έχει την εμπειρία, δεν έχει το ειδικό βάρος να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις και σίγουρα δεν θα μπορούσα να ήμουν εγώ. Ειδικά όταν είμαι σε καθεστώς αποχώρησης και εύρεσης αγοραστή.

Οι μοναδικοί που θα μπορούσαν να πάρουν αυτοί την απόφαση είναι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, αυτοί που αποδεδειγμένα αγαπάνε τον σύλλογο, αυτοί που πηγαίνουν και πληρώνουν τη συνδρομή τους, ενδιαφέρονται για τα κοινά. Άρα για εμένα την απόφαση για το σύνολο του project θα πρέπει απαραιτήτως να πάει στην Γενική Συνέλευση των μελών του Παναθηναϊκού και αυτοί να είναι οι άνθρωποι που θα αποφασίσουν για το καλό του συλλόγου. Άλλοι μπορούμε να έχουμε την άποψη ότι με τους όρους, γιατί σας ενημερώνω ότι έχουν αλλάξει πάρα μα πάρα πολύ οι όροι και είναι χειρότεροι από τους όρους που με ανάγκασαν να φύγω από τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό για να μην είμαι ο άνθρωπος που θα υπογράψει την ταφόπλακα του Παναθηναϊκού. Πρέπει αυτή την απόφαση να την πάρει ο κόσμος του Παναθηναϊκού αλλά ο ενεργός κόσμος της ομάδας, αυτός που πληρώνει και πηγαίνει η συνδρομή του στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό. Μόνο αυτοί έχουν το δικαίωμα να πάρουν μια τέτοια απόφαση. Ούτε εγώ, ούτε ο κ. Αλαφούζος, ούτε ο κ. Μαλακατές."


Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.