Α(Θ)ΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ 2/12/20

Ο Α(Θ)ΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ επιστρέφει στο ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ μετά την χτεσινή ήττα του Ολυμπιακού από την Μαρσέιγ και το άσπρο που... πάει να γίνει μαύρο!

Η Μαρσέιγ μετρούσε 13 συνεχόμενες ήττες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Δεν είχε βάλει ούτε 1 γκολ φέτος. Ο Ολυμπιακός έπαιζε για 2 αποτελέσματα ώστε να «κλειδώσει» την 3η θέση. Και προηγήθηκε με γκολάρα. Και τελικά έχασε.

Και προφανώς για την ήττα αυτή ευθύνεται... ο Μανθάνο και το VAR! «ΕΚΤΕΛΕΣΗ» είναι ο τίτλος του αγώνα σύμφωνα με τις περισσότερες εφημερίδες, με τον Ισπανό διαιτητή και τους συνεργάτες του να κατηγορούνται για το δεύτερο πέναλτι που κέρδισαν οι Γάλλοι.


Μόνο για το δεύτερο είπαμε; Γράψτε λάθος. Κάποιοι αμφισβητούν φυσικά και το πρώτο.

Δυστυχώς όμως υπάρχει πλέον τεχνολογία. Και οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας της αλήθειας.

Στην φάση του πρώτου πέναλτι, η κλωτσιά είναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ εντός περιοχής.

Αυτή του δεύτερου είναι σίγουρα δυσκολότερη. Από την πλάγια κάμερα ωστόσο φαίνεται πως η μπάλα είναι στην ευθεία της γραμμής της περιοχής. Εξάλλου, σύμφωνα με τους κανονισμούς αρκεί και... 1 χιλιοστό της μπάλας να εφάπτεται στην γραμμή για να θεωρείται ότι η μπάλα είναι πάνω της. Και με δεδομένο πως το VAR έχει στην διάθεσή του τις γραμμές και τα κατάλληλα εργαλεία, είναι αστείες οι διαμαρτυρίες. Και με γυμνό μάτι φαίνεται πως δεν είναι ΟΛΟΚΛΗΡΗ η μπάλα εκτός περιοχής. Όσο κι αν σε κάποιους δεν αρέσει...

0-0-10. Καλή συνέχεια στο σερί και πάντα τέτοια!

Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.