«Πειθαρχικά παραπτώματα στον Παναθηναϊκό - Αποφασίζει ο Γιαννακόπουλος!»

 Η ήττα από την Μπασκόνια άνοιξε τον... ασκό του Αιόλου, με γνωστό δημοσιογράφο να κάνει λόγο για πειθαρχικά παραπτώματα και προβλήματα στο εσωτερικό της ομάδας!

Το τριφύλλι δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό από το ματς με την Μπασκόνια, γνωρίζοντας εν τέλει μια «βαριά» ήττα μετά την ολική του κατάρρευση στα τελευταία 14 λεπτά του αγώνα.

Η ήττα αυτή μάλιστα φαίνεται πως θα σηματοδοτήσει εξελίξεις, αφού ο δημοσιογράφος της NOVA, Δημήτρης Καρύδας, προέβη σε σοβαρές αποκαλύψεις.

Όπως ανέφερε λοιπόν χαρακτηριστικά, στο εσωτερικό της ομάδας υπάρχουν πειθαρχικά παραπτώματα από 2-3 παίκτες, με την εξωγηπεδική ζωή του ενός εξ'αυτών μάλιστα να προβληματίζει έντονα τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Παράλληλα, τόνισε πως ο Γιώργος Βόβορας δεν βρίσκεται στο... απυρόβλητο, για λόγους οι οποίοι μάλιστα δεν σχετίζονται με το αγωνιστικό κομμάτι!

Τέλος, ξεκαθάρισε πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν θα μείνει αμέτοχος για όλα αυτά, αλλά ουσιαστικά θα είναι αυτός που θα πάρει τις αποφάσεις για την συνέχεια του Παναθηναϊκού.


Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.