Νίκολας: "Πάντα στην καρδιά μου ο Παναθηναϊκός!"

Ο Ντρου Νίκολας τόνισε πως ο Παναθηναϊκός έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στους Αλβέρτη - Διαμαντίδη.

Αποσπάσματα από τα όσα δήλωσε στην εκπομπή «Super Euroleague» της NOVA:

"Είμαι σκάουτερ στους 76ers. Όλοι ξέρουν όμως ότι ο Παναθηναϊκός είναι στην καρδιά μου. Όποτε έχω την ευκαιρία να δω και να ακολουθήσω την ομάδα το κάνω."

Είδες το παιχνίδι με την Μπάγερν;

"Όχι, δυστυχώς δεν είχα την ευκαιρία. Είχα να κάνω κάποια πράγματα στο σπίτι με την οικογένειά μου. Κοιτούσα όμως την εξέλιξη του σκορ και προφανώς ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα, κάτι που χρειαζόταν ο Παναθηναϊκός. Ανεξαρτήτως του αντιπάλου, η νίκη είναι κάτι που πάντα χρειάζεται, ειδικά με αυτό το format της Euroleague."

Τους τελευταίους μήνες δοκιμάζουν κάτι καινούριο στον Παναθηναϊκό. Δεν ξέρω αν γνωρίζεις ότι οι δύο «θρύλοι» της ομάδας, Φραγκίσκος Αλβέρτης και Δημήτρης Διαμαντίδης, έχουν αναλάβει την ομάδα. Προπονητής είναι ο Γιώργος Βόβορας και νεαρά παιδιά που προσπαθούσαν να κάνουν το «βήμα παραπάνω» τα προηγούμενα χρόνια είναι τώρα οι ηγέτες. Γνωρίζεις αυτή την κατάσταση;

"Ναι, φυσικά! Ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι ο Διαμαντίδης και ο Αλβέρτης ανέλαβαν την ομάδα και η αντίδρασή μου ήταν από την πρώτη στιγμή θετική. Ξέρω και τους δύο πολύ καλά, έχω παίξει και με τους δύο και εμπιστεύομαι το μπασκετικό τους μυαλό, τις γνώσεις και την αντίληψή τους για την κατάσταση τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη, για να πάρουν τις σωστές αποφάσεις και να φέρουν τον Παναθηναϊκό στην θέση που ήταν στο παρελθόν."


Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.