Βόβορας: "Δύσκολος αντίπαλος η Ζενίτ, θα δούμε πολλά γνωστά πρόσωπα"

Ο Γιώργος Βόβορας μίλησε για το επερχόμενο ματς με την Ζενίτ, κάνοντας ειδική αναφορά στους άλλοτε συνεργάτες του στο τριφύλλι που θα βρίσκονται απέναντί του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην NOVA:

"Ξέρουμε εδώ και καιρό ότι η σεζόν θα είναι παράξενη. Η Ζενίτ έχει καιρό να παίξει αλλά πιστεύω ότι αξιοποίησε αυτό το διάστημα με προετοιμασία και προπονήσεις και θα τη βρούμε έτοιμη. Στα παιχνίδια που πρόλαβε να παίξει έδειξε ότι είναι ένας εξαιρετικά δύσκολος αντίπαλος. Μια ομάδα πολύ καλά δουλεμένη και με σπουδαίο επιθετικό ταλέντο. Έχει καλούς δημιουργούς αλλά και πολλούς σουτέρ που μπορούν να εκτελέσουν μετά από σκριν και ο κόουτς Πασκουάλ έχει σχεδιάσει όλα τα επιθετικά του συστήματα πάνω σε αυτή τη λογική.

Σίγουρα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι αφού θα αντιμετωπίσουμε τον κόουτς Πασκουάλ με τον οποίο συνεργάστηκα για πολλά χρόνια αλλά και το επιτελείο του με το οποίο δουλέψαμε παρέα στον Παναθηναϊκό, τον Ίνι Θορθάνο και τον Διαμαντή Παναγιωτόπουλο. Στην ομάδα είναι πλέον και ο κύριος Παπαδόπουλος οπότε θα δούμε πολλά γνωστά μας πρόσωπα. Έμαθα ότι ο κόουτς Πασκουάλ είχε προσβληθεί από κορωνοϊό, εύχομαι να είναι καλά και να το έχει ξεπεράσει."


Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.