Καρλίτος: "Είχα στο μυαλό μου το χατ-τρικ, περήφανος για τον σύλλογο!"

Ο Καρλίτος τόνισε πως είχε στο μυαλό του να πετύχει χατ-τρικ απέναντι στην Λαμία, ενώ εξέφρασε την υπερηφάνεια του για τον σύλλογο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

"Είναι σαφές ότι χρειαζόμασταν τη νίκη. Θα ήθελα όμως να υπογραμμίσω ότι είμαστε οι ίδιοι παίκτες που ήμασταν και την προηγούμενη εβδομάδα. Εμείς σήμερα καταφέραμε να πάρουμε το “βραβείο” για όλες τις θυσίες που κάναμε. Είμαι περήφανος για τον σύλλογο, τους φιλάθλους και τους συμπαίκτες μου."

Για το αν έπαιξε ρόλο ο προσωπικός εγωισμός: "Η αλήθεια είναι ότι όταν έχεις μία κακή κατάσταση, όλοι πρέπει να κάνουμε ένα βήμα μπρος και να βάλουμε την καρδιά μας στο γήπεδο. Πάντα θα πρέπει να ξέρεις ότι φεύγεις από τον αγωνιστικό χώρο έχοντας δώσει τα πάντα."

Για το αν νιώθει ηγέτης: "Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ηγέτη, αλλά έναν ακόμη παίκτη και αυτό το είπα όταν είχα έρθει. Σε αυτή την περίοδο της ζωής μου νομίζω ότι τα γκολ μπορούν να περάσουν σε δεύτερη μοίρα. Κοιτάζω το συλλογικό καλό και λιγότερο τον εαυτό μου."

Για την ατάκα του Λάζλο Μπόλονι που δεν έκανε χατ-τρικ: "Το είχα στο μυαλό μου, όμως περισσότερο είχα να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς, που τους αναζητούσαμε σαν κάποιος την τροφή του."

Για το αν βοηθούν οι νίκες ώστε να αποβάλλουν το άγχος: "Όλες οι νίκες βοηθούν και η αποψινή ακόμη περισσότερο για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε στον ίδιο ρυθμό."

Για τον πανηγυρισμό του: "Όλοι όσοι βρισκόμαστε εδώ και οι συμπαίκτες μου που δεν ήμασταν παρόντες αξίζαμε τη νίκη γιατί δουλεύουμε σκληρά."


Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.