Βόβορας: "Πρέπει και θα είμαστε έτοιμοι για την έναρξη της Euroleague!"

Ο Γιώργος Βόβορας μίλησε για την ήττα του Παναθηναϊκού από το Περιστέρι, ενώ ξεκαθάρισε πως η ομάδα θα είναι απόλυτα έτοιμη για την πρεμιέρα της Euroleague.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Συγχαρητήρια στο Περιστέρι, άξιζε τη νίκη. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά, προσπαθήσαμε. Κάναμε λάθη και δώσαμε εύκολα σουτ. Βρήκαν ψυχολογία και είχαν αβαντάζ μέσα στο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε. Έπρεπε να παίξουμε καλύτερη άμυνα, εκεί κάναμε λάθη. Το Περιστέρι είχε αυτοπεποίθηση. Είναι ένα ματς από το οποίο θα δούμε πολλά λάθη, έχουμε άλλο ένα ματς που πρέπει να προσαρμοστούμε και να δείξουμε διαφορετική προσέγγιση. Μετά θα συγκεντρωθούμε στην έναρξη της Euroleague. Ξέρουμε ότι χτίζουμε από την αρχή, χρειάζεται υπομονή. Θέλαμε τον τίτλο, το είχαμε πει από την πρώτη στιγμή.

Αυτά τα παιχνίδια πρέπει να γίνουν μαθήματα για εμάς. Πρέπει και θα είμαστε έτοιμοι στην έναρξη της Euroleague. Αυτό το ρόστερ έχουμε και αυτό θα εξελίξουμε. Δεν είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε όλοι μαζί. Ο Σαντ-Ρος θέλει δουλειά. Έχουμε κάνει 4-5 προπονήσεις όλοι μαζί. Πρέπει να βελτιώσουμε πράγματα, δεν έχουμε πολυτέλεια χρόνου. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να κερδίζουμε πράγματα από κάθε στιγμή και από κάθε φάση. Φέτος ξέρουμε ότι αυτό το ρόστερ επιλέξαμε και με αυτό θα δουλέψουμε σκληρά για να βγάλουμε την εικόνα που πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός στο γήπεδο. Αυτό ήταν το δεύτερο ματς που παίξαμε όλοι μαζί, για να βγάλεις ρόλους πρέπει να έχεις όλους τους παίκτες σου. Πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί στην άμυνα."


Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.