Βόβορας: "Κάθε παίκτης μπορεί να γίνει πρωταγωνιστής!"

Ο Γιώργος Βόβορας τόνισε πως φέτος όλοι οι παίκτες μπορούν να εξελιχθούν σε πρωταγωνιστές και ξεκαθάρισε πως η ομάδα θα παίζει σε κάθε ματς στα όριά της.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

"Χθες είχαμε πρόβλημα στο αμυντικό κομμάτι. Κάναμε πολλά λάθη σε τακτικό επίπεδο. Θέλαμε να τα αποφύγουμε σήμερα και να έχουμε καλύτερη εικόνα στην άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο το πετύχαμε αυτό. Η ομάδα αυτή πρέπει να παίζει σκληρά στην άμυνα. Πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτή την εικόνα. Παίξαμε πολλά φιλικά, ήταν κάτι που το χρειαζόμασταν. Τώρα έχουμε μπροστά μας την πρεμιέρα της Euroleague, έχουμε μία μέρα ξεκούρασης και θα επικεντρωθούμε εκεί."

Για την εικόνα του Μποχωρίδη: "Έχουμε μία ομάδα με ρόλους. Κάθε παίκτης μπορεί να γίνει πρωταγωνιστής. Έτσι μπορεί να προχωρήσει η ομάδα. Ο Μποχωρίδης έπαιξε καλά στην άμυνα, οργάνωσε, δημιούργησε και ηρέμησε την ομάδα ως πόιντ γκαρντ. Για να μπορέσει να εξελιχθεί η ομάδα, πρέπει τα παιδιά από τον πάγκο να δίνουν ενέργεια και να κάνουν καλά της μικρές δουλειές. Αυτό κάνει καλή μία ομάδα στο τοπ επίπεδο."

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο: "Ο Παναθηναϊκός έχει πάντα πίεση και πρέπει να κερδίζει. Στεναχωρηθήκαμε μετά την ήττα από το Περιστέρι. Η ομάδα όμως προχωρά, εξελίσσεται και θέλουμε να είναι έτοιμοι στην επίσημη έναρξη της Euroleague. Θέλουμε να είμαστε σκληροί και μαχητικοί. Αυτή η ομάδα θα αποκτήσει χαρακτήρα και θα παίζει πάντα στα όρια της."


Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.