Τέλος ο Κωνστάντος - Τα όσα είπε στους παίκτες

Παραιτήθηκε από τα καθήκοντά του ο διοικητικός ποδοσφαιρικός σύμβουλος του Παναθηναϊκού, Κώστας Κωνστάντος, αφήνοντας όμως «αιχμές» στον αποχαιρετισμό του.


Παρελθόν αποτελεί ο διοικητικός ποδοσφαιρικός σύμβουλος της ΠΑΕ, Κώστας Κωνστάντος. Η ομάδα του πρότεινε να αναλάβει άλλο πόστο, όμως εκείνος αρνήθηκε και σήμερα στο Κορωπί ανακοίνωσε ο ίδιος την παραίτησή του μετά από δύο χρόνια παρουσίας στους «πράσινους» και είπε «αντίο» στους παίκτες.

Πιο συγκεριμένα είπε:

"Θέλω να σας ενημερώσω ότι αποχωρώ από την ομάδα. Μου προτάθηκε από τη διοίκηση η ανάληψη ενός διαφορετικού πόστου, αλλά δεν έκανα δεκτή αυτήν την πρόταση και έτσι φεύγω από τον Παναθηναϊκό. Σας εύχομαι καλή συνέχεια!"

Κατόπιν, ευχαρίστησε τον Γιάννη Αλαφούζο για την απόφαση της πρόσληψής του στην ΠΑΕ, ενώ έκανε λόγο για την πρόταση που του έγινε από το τριφύλλι χαρακτηρίζοντας την ως ασέβεια.

Πιο αναλυτικά τα όσα είπε:

"Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Αλαφούζο, διότι με βοήθησε σε μία δύσκολη στιγμή της ζωής μου και ήρθα στον Παναθηναϊκό. Είμαι χαρούμενος που υπηρέτησα τον Παναθηναϊκό και σαν παίκτης πιο παλιά και τα τελευταία χρόνια από άλλο πόστο. Στα δύο αυτά χρόνια, που είμαι στην ομάδα, άλλαξαν πολλά προς το καλύτερο σε όλα τα επίπεδα. Μου είπαν να κάνω κάτι, που δεν με αντιπροσωπεύει και δεν με σεβάστηκαν. Αποφάσισα να αποχωρήσω, σας ευχαριστώ όλους για τη συνεργασία."

Όπως και να 'χει τον ευχαριστούμε για την συνεισφορά του στο τριφύλλι και του ευχόμαστε καλή συνέχεια σε ό,τι επιλέξει να κάνει!


Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.