Προ των πυλών οι ανακοινώσεις για τον Βοτανικό - Το μεγαλύτερο γήπεδο της Ελλάδας ο Παναθηναϊκός!

Στην τελική ευθεία για τις ανακοινώσεις που αφορούν τα γήπεδα στον Βοτανικό φαίνεται πως έχει μπει ο Δήμος Αθηναίων, με τα νέα να είναι... άκρως ενθαρρυντικά για τον σύλλογο.


Το καλοκαίρι ολοκληρώθηκε χωρίς κάποια εξέλιξη ή ανακοίνωση από την πλευρά του Κώστα Μπακογιάννη, όμως σύμφωνα με το «sdna» το θέμα της Διπλής Ανάπλασης δεν έχει σταματήσει να δουλεύεται και ουσιαστικά έχει... σχεδόν κλειδώσει!

Συγκεκριμένα, στο συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρεται πως έχουν βρεθεί οι πηγές της χρηματοδότησης, ενώ αποκαλύπτεται πως αποφασίστηκε να γίνει κανονικά και μπασκετικό γήπεδο, το οποίο θα χτιστεί σε όμορο οικόπεδο, προκειμένου να μην χρειαστεί τροποποίηση του Προεδρικού Διατάγματος.

Επιπλέον, το ίδιο μέσο αποκάλυψε πως ο Γιάννης Αλαφούζος πραγματοποίησε κρυφές συναντήσεις με όλους τους εμπλεκόμενους, στην τελευταία εκ των οποίων ξεκαθάρισε πως "η μίνιμουμ απαίτηση του Παναθηναϊκού είναι να έχει το μεγαλύτερο σε χωρητικότητα γήπεδο στην Ελλάδα. Αν είναι μικρότερο από του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ δεν το συζητάμε καν"!

Πρόκειται για μια πάρα πολύ σημαντική εξέλιξη, αφού όλα δείχνουν πως το γήπεδο θα είναι τουλάχιστον 35.000 θέσεων, ξεπερνώντας τόσο το «Γ. Καραϊσκάκης», όσο και την «Αγιά Σοφιά». Όπως ακριβώς αρμόζει στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας!


Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.